15 Eylül 2014 Pazartesi

LES NATURELLES / MELISSIMA CİLT BAKIMI


Geçtiğimiz Cumartesi günü Les Naturelles ürünleri ile Melissima Suadiye güzellik salonunda cilt bakımı yaptırdım. Cildimi her gün temizlememe, asla makyajla yatmamama rağmen gözeneklerin oldukça dolmuştu. Hal böyle olunca, cildimi profesyonel ellere bırakmak şart oldu.


Cilt bakımına geçmeden Les Naturelles markası hakkında kısaca bilgi vereyim. Les Naturelles laboratuvarları İsviçre'de bulunan 36 yıl önce kurulmuş bir firma. Sadece seçkin güzellik merkezleri, estetik merkezleri ve medikal kliniklerinden satın alınabiliyor. Bu sayede ürünü deneyip, uzman kişiler tarafından yönledirilerek cildinize en doğru ürünü alabiliyorsunuz.

Les Naturelles ürünler, tamamen bitkisel, yenilenebilir kaynaklardan ve çiçek esanslarından üretiliyor. İçeriğinde petrol ve türevleri, hayvansal madde, parfüm, alkol ve mineral yağlar içermiyor. Ayrıca, hayvanlar üzerinde test edilmiyor.


Yukarıda gördüğünüz mor şişelerdeki Booster serum ise, Les Naturelles markasının en özel ürünlerinden biri. Ürün cilde sürüldüğü andan itibaren 8 saatliğine tüm kırışıklarınızı yok ediyor. Eğer çok fazla göz önünde biriyseniz günlük kullanabiliyorsunuz, çünkü ürün tamamen doğal ciltte bağımlılık yapmıyor. Her gün mükemmel görünmem şart değil derseniz, özel günlerde makyajınızın altına kullanabiliyorsunuz.


Cilt bakımına temizlik ve peeling işlemleri ile başlandı ve her temizlik işlemi sonrasında gözeneklerin tonikle sıkılaşması sağlandı.


Ayrıca, bakım yapılırken İdil Hanım cildime uygun bakım tüyolarıda verdi.


Yukarıdaki fotoğrafı telefonla çektiğim için çok net değil. Yüzümde, cildimin yağ dengesini düzenleyen şeffaf maske, burnumda ise siyah noktalar için çamur maskesi var. Maske sonrasında ise, cildim temizlenip serum ve nemlendirici uygulandı. 

Cilt bakımının üzerinden şu an 2 gün geçti, cildimde ki temizlik ve arınmışlık hissi hala devam ediyor. Ayrıca, gözeneklerim küçüldüğü için fondöten kullanmak bile gelmiyor içinden, sadece bir allık sürüp makyajımı bitiriyorum.


Melissima Suadiye güzellik salonu, cilt bakımında olduğu kadar, kaş tasarımı, ipek kirpik uygulaması, Venüz Legacy aleti ile zayıflama ve selülit tedavisinde de oldukça iddialı.

Ben cilt bakımına ek olarak, kaş tasarımı için kendimi Mine Hanım'ın sihirli ellerine bıraktım. Sihirli diyorum çünkü, kaş benim en büyük problemlerimden biri. Yıllar önce, çok ince alınmıştı ve sonra küstü. O yüzden kaşlarıma yıllardır şekil veremiyordum. Mine Hanım kaşlarımı inceltmeden şekil vermeyi başardı. Bundan sonra kendisine düzenli olarak gidip kaşlarımı emanet edeceğim. Kaşlarımın son halini merak ederseniz, maskeli resimde görebilirsiniz ;)

Bu arada size bir müjdem var. Les Naturelles ürünleri ve Melissima Güzellik salonu ile ortak bir çekiliş düzenleyeceğiz. Eğer bir aksilik olmazsa çekiliş postunu yarın yayınlayacağım. O yüzden takipte kalmanızı tavsiye ederim ;)

3 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

ayyy böyle bir bakıma benim de ihtiyacım var :)

Fidan Başaran dedi ki...

merhaba,
21 eylül 2014 pazar günü olacak blogger buluşmamıza beklerim .
http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/09/21-eylul-2014de-blogger-cay.html

Kuzununannesi dedi ki...

canım benım senın cıldın zaten kusursuz ne yapsalar sahane olur :)