16 Ekim 2014 Perşembe

ANDREA TAKMA KİRPİK


Normalde, takma kirpiklere çok sık ihtiyaç duymasam da düğün dernek gibi bir yerlere gidersem kullanıyorum. 

Takma kirpik alırken doğal görünmesine ve bant kısmının ince olmasına dikkat ediyorum. Çünkü ne kadar kalın olursa o kadar ağırlık yapıyor ve gözü rahatsız ediyor.


Andrea  yarım kirpikleri Gratis alışverişim sırasında denk gelip almıştım. Gözümün dış köşesine uyguladığımda ortaya çıkan doğal görünümü çok beğendim. Ayrıca göz kapağında ağırlık yapıp rahatsızda etmedi.


Fotoğraflarda kirpiklerim 1 defa kullanılmış halini çektim. Eğer makyaj temizleyiciniz ile nazik bir şekilde çıkarırsanız bozulma olmuyor ve bir kaç defa kullanabiliyorsunuz.


Paketin içinden kendi yapıştırıcısı çıkmadı. Zaten çıksa dahi, ben sadece duo yapıştırıcı kullandığım için dert etmedim. Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama maksimum 15 lira civarında birşey verdim. Fiyat / kalite oranı açısından başarılı bir ürün olduğunu düşüyorum. 

Bloğumda düzenlediğim çekiliş devam ediyor, katılmak isterseniz tık tık ;)

5 yorum:

nily21 dedi ki...

çok güzel durmuş, tam kirpiklerdense yarım olanları daha doğal ve güzel buluyorum.

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

ne kadar doğal duruyorr :)) bayıldım ya ! bu inanılmaz güzel bir tavsiye oldu çünkü hep denemek isteyip vazgeçmiştim. hem fiyatı uygunmuş hem kendi güzel :)

Unknown dedi ki...

Nasıl yapıştırıyorsunuz anlamadım

Unknown dedi ki...

Duo yapıştırıcı derken nasıl yapıştırıyorsunuz

PINKY FASHION dedi ki...

@büşramertcan Duo diye bir takma kirpik yapıştırıcısı var. bazı eczanelerde satılıyor. Ben takma kirpiklerimi onunla yapıştırıyorum. Takma kirpiğin şerit kısmına yapıştırıcıyı sürüyorsunuz 30 saniye bekleyip yapıştırıyorsunuz ;)