23 Şubat 2015 Pazartesi

AVON INDULGENCE RUJ İNCELEMESİ


Herkese iyi haftalar. Geçen haftaya göre biraz daha iyi olsa da kış kendini göstermeye ve ellerimizi, yüzümüzü, dudaklarımızı kurutmaya devam ediyor. Kışın kullandığım fondötenden ruja neredeyse tüm ürünlerin yoğun nemlendirme özelliği olmasına dikkat ediyorum.


İşte tam böyle bir dönemde Avon'un yeni ruj serisi Indulgence tabiri yerindeyse ilaç gibi geldi. Bu seriyi çok sevmemin nedenlerinin en başında rujların hem lipbalm kadar iyi nem vermesi, hem de renklerinin yoğun oluşu geliyor. Çünkü genel olarak, bir ruj iyi nem veriyorsa renk vermez ya da yoğun renge sahipse nem vermez. Avon bu seride bu sorunu çözmüş ve her iki özelliği bir arada sunan rujlar yaratmış.

Rujların uygulanışı oldukça rahat, kolaylıkla sürebiliyorsunuz. Ayrıca, dudakta ağırlık hissi de bırakmıyor.


Soldan sağa doğru renkler; 1) Garden Rose 2) Red Tulip 3) Peach Petitia 4) In Bloom

Yukarıda gördüğünüz seride olan renklerin sadece bir kısmı. Bendeki renkler arasında nude tona sahip olan in Bloom favorim. Seride, ayrıca ilk fırsatta almayı düşündüğüm muhteşem bordolarda var.


Resimdeki renk; Garden Rose

 Bir ürün tanıtırken eksi ve artı yönlerini yazmak istediğim için bu rujlarda da kusur aradım, fakat şimdilik bulamadım. Üstelik, rujlar şu anda kampanyada ve fiyatı 24 liradan 12,50'ye inmiş durumda. Sizde incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz ;)

3 yorum:

Beauty beybi dedi ki...

merhaba canım blgumdaki 8 mart hanımeli hediyeleşe etkinliğine davetlisin katılmanı çok isterim sevgilerimle.

kozmetikperisi dedi ki...

çok güzel duruyor güle güle kullan cnm

Kuzununannesi dedi ki...

Renkler tam benlıkkkk bayıldımmmmmmmmmmmm...

www.kuzununannesi.com