26 Mart 2015 Perşembe

SMASHBOX GÖZ KALEMİ


Smashbox markasının tekrardan Türkiye'de satılmaya başlandığını söylemiş ve kaş farı ile ilgili yorumlarımı bu postumda paylaşmıştım. Bugün bahsedeceğim ürünü ise, Always Sharp suya dayanıklı göz kalemi.


Always sharp göz kalemini anlatmaya öncelikle ambalajı ile başlamak istiyorum. Kapağındaki kalemtıraş sayesinde, kapağı her açılıp kapandığında ucu otomatik olarak açılıyor. Dolayısıyla, kalem her zaman kullanımınıza hazır oluyor. Bu özelliği ve pratikliği ile ambalaj konusunda tam not almayı başarıyor.


Normalde, göz kalemi kapağımın içinde kullanmayı seviyorum. Bu noktada, benim iyi bir göz kaleminden iki beklentim oluyor. Birincisi, gün içinde akıp dağılmaması, diğeri ise göz hassasiyetine sebep olmaması. 

Smashbox Always Sharp göz kalemini göz kapağıma uyguladığımda tüm gün dağılmadan ve göz çevreme bulaşmadan sabit bir şekilde duruyor. Yalnız, rengi aşağıda göreceğiniz gibi çok yoğun değil. Eğer bunu dert etmezseniz sevebileceğinizi düşünüyorum. 

Benim için en önemli özelliği ise, gözlerimde hassasiyete neden olmaması. Sürekli bilgisayar başında olduğum için olsa gerek, ne zaman göz kapağımın içine kalem uygulasam gözlerimde batma ve yaşlanma olur. Smashbox göz kalemi bu sorunu yaşamadığım ender markalardan biri oldu ve bu yönüyle kalbimi kazanmayı başardı.


Özetlemek gerekirse, pratik kullanımını, sabit duruşunu ve hassas gözlerimde bile sıkıntı yaratmıyor oluşunu sevdiğim, rengi biraz daha yoğun olsa hiç düşünmeden yıldızlı 5 vereceğim bir ürün. Tekrar alır mısın sorusuna ise cevabım "kesinlikle" olur.

2 yorum:

kız annesi dedi ki...

akmaması özellikle aradığım bi özellik teşekkürler ;)

Adsız dedi ki...

muhteşem bir göz kalemi