25 Aralık 2011 Pazar

Cumartesi Alışverişi- Saturday Shopping



Benim, hem doğal görünen hemde kapatıcı olan fondöten arayışım bir türlü bitmedi. En son kullandığım Mac Studio Fix ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Kapatıcığına söyleyecek sözüm yok ama yüzde maske gibi duruşu beni rahatız ediyordu. Cumartesi günü, Diorskin Forever Fondöteni aldım, umarım bu sefer memnun kalırım. Kullandıktan sonra görüşlerimi sizinle paylaşacağım.

I was looking for a foundation with a good coverage and also natural look. My last foundation -Mac Studio Fix - was so dissappointing. I dont like its caked look on face. I bought Diorskin Forever Foundation on Saturday and hope this will be the right one. I will share my comments with you after I use it for a while.



YSL Elle'yi ilk denediğimde çok beğenmiş ve elimdeki parfümleri bitirince almaya karar vermiştim, fakat araya başka parfümler girdi ve bir türlü alamadım. En sonunda yukarıda gördüğünüz bitmekte olan küçük boy hediye geldi, kullandıkça daha çok sevdim ve bu haftasonu büyük boyuna almaya karar verdim.
I like YSL Elle at my first trial and decided to buy after consuming the other parfumes I had. I received the small one as a gift by chance. The more I use the more I like it and decided to buy bigger one;)



Kahverengi göz kalemi istiyordum ve tamamen şansa Make-Up Studio'nun kalemini aldım. Deneyip size haber veririm;) Shiseido'nun nemlendiricisi ise denemem için verildi, fakat kendi nemlendiricimi daha yeni aldığım için bu biraz bekleyecekmiş gibi görünüyor.

I bougt brown eye-pencil from make up studio and will let you know about my comments. Shiseido moisturizer was given as a sample.

Sizde benim gibi uğur böceği seviyorsanız, sevgili Reçelim'in yılbaşı çekilişine katılın derim. tık tık

Bir alışverişkolikten çook tatlı bir ayakkabı hediye veriyor, katılmak için tık tık

10 yorum:

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Dior'un fondötenlerinin çok iyi olduğunu duydum, bakalım sonucu merakla bekliyorum..

Unknown dedi ki...

aaaa yeni parfümünü güle güle kullan !!
süper bir kokusu var onun !!

GüzelGül dedi ki...

Diorun bu fondetönü iyi diye duydum ama birde senin görüslerini ögrenelim ins istedigin gibi cikar cünkü pekde ucuz birsey degil

Mein Blog/Blogum

MadamB Fashion dedi ki...

Hayırlı olsun o zaman sana :) parfümü önerir misin nasıl bir kokusu var
madambfashion.blogspot.com

Hilal dedi ki...

Güle güle kullan canım:)

Unknown dedi ki...

Tatlım ben fondoten kullanmıyorum ama bazen dönemsel olarak cildim bozuluyor stresten o zaman ihtiyaç duyuyorum, iyi bir marka adına ihtiyacım var memnun kalırsan ben de deneyebilirim senden haber bekleyeceğim :) Çok güzel ciciler almışsın güle güle kullan bitir hepsini güzelim ;)


BeTwin Us

PINKY FASHION dedi ki...

Alışveriş danışmanı; bende tavsiye üzerine aldım, inşallah iyi bir fondötendir.

Want more fashion; seninde beğenmene sevindim, benim dikkat ettiğim bu parfümğ seven çok seviyor sevmeyen nefret ediyor:)

güzelgül; teşekkür ederim, umarım dediğin gibi olur.

MadamB Fashion; bana kalsa tabiki öneririm çok beğeniyorum, yalnız parfüm çok kişisel bir zevk olduğundan denemeni öneririm, hem meyve hem de baharat içeren bir koku. tam benlik:))

PINKY FASHION dedi ki...

Hilal; teşekkür ederim:)

The Lizard Queen dedi ki...

harika seyler almissin bence. umarim bekledigin gibi cikarlar. dogru urun arayisinin ne kadar zor oldugunu kendimden bilirim cunku. :)

bu arada blog'da bir cekilis var. :))

http://the-lizard-queen.blogspot.com/2011/12/hediye-1v1y-ile-ylbas-cekimimiz-ve-250.html

j.d. dedi ki...

Umarım fondöten arayışında bu son olur ;D Hepsini de güle güle kullan ^^