3 Şubat 2012 Cuma

Aldım, Denedim,Beğenmedim (kaş-kirpik ürünleri)

Bloğumda beğendiğim ürünlerden bahsetmeye önem verdiğim kadar memnun kalmadığım ürünler hakkında da görüşlerimi paylaşmaya çalışıyorum. Aynı ürünlerden almak isteyenler olursa, belki bir fikir verebilirim düşüncesiyle..
Bugün, memnun kalmadığım kaş- kirpik ürünlerinden bahsedicem. Bunlar tamamen benim kişisel deneyimlerim belki sizlerde farklı etki yaratabilir ve sevebilirsiniz..

Mavala Double Cils: Mavalanın ürünlerini genel olarak beğeniyorum, özellikle ojelerde sağlığa zararlı 3 zehirli kimyasalı içermemesi benim için kocamaaan bir "artı puan"..
Dolayısıyla, Mavala'nın kiprik güçlendiricisi tavsiye edildiğinde hiç düşünmeden satın aldım. Hatta satın aldığım yer kaşlarda da çok işe yaradığını söyleyince hem kaşlarım hem kirpiklerim için kullandım. Bir süre kullandıktan sonra kaşlarımda ve kirpiklerimde olumlu bir değişiklik olmadı hatta normalden daha fazla dökülmeye başladı. Bende Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmaktan korkup, kullanmayı bıraktım.



1000 Hour - Fashionlashes: Yıllarca takma kirpik kullanmayı beceremem korkusuyla kirpik kullanmayıp, kullanıncada çok hoşuma gidince farklı modeller almaya başladım. Fashionlashes ile ilgili problemim kirpik diblerindeki şeridin çok kalın oluşu. Kirpiği takar takmaz gözümde batma ve yanma yaptı ve hemen çıkardım. Malesef, bir daha kullanmaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum.

9 yorum:

=/=// =/= dedi ki...

Kaş kirpik ürünleri bana çok kofti geliyor. Ya da bende hiç işe yaramıyor. Badem yağı gene en iyisi. Minik minik kirpiklerimin çıkmaya başladığını görünce çok mutlu olmuştum.
Bu markadan haberin yok ise bi denederim. Buda siteleri http://www.belizkozmetik.com/#/anasayfa Tekin Acar,Watsons'lar da kolaylıkla bulabilirsin.

CafféFashion dedi ki...

Lovely pictures. I would really like to try fake aye lashes ;)

Brigita rando
dark--passion.blogspot.com

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ben de kullandım onu
ve hiç begenmedım
gidip soyledıgımde bi şişe ile olmaz bi kaç tane kullancaksınz dedi ustelık at cope gitsin yani.

DiziManyaQ dedi ki...

Ben de kendime takma kirpik aldım büyük hevesle ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum ben kullanamadım yaa:(

Modavesaire dedi ki...

allah allah.. ben btirimeden şişeyi harika sonuç aldım. çok farkedilir bir değişim oldu. aslında kirpiklerim süperdi ama bir dönem çok dökülmüştü, o yüzden kullanmıştım.. yapısında güzel olan kirpiklerimi eski halinden biraz daha iyiye getirmişti. belki de kişiden kişiye göre etki ediyor diyebiliriz..

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Teşekkürler canım. İyi oldu bunları yazman.

Unknown dedi ki...

Ojelerde ben de hep mavala'yı tercih ediyorum ve bugüne kadar memnun kaldım ama aynı şekilde bir başka ürününü deneyip ben de hayalkırıklığına uğramıştım (tırnak eti yumuşatıcı yağı ve tırnak yüzeyi pürüzsüzleştiricisini). Takma kirpikte de ben MAC kullanıp memnun kalmıştım sana da tavsiye ederim tatlım ;)

Kuzununannesi dedi ki...

mavalayı bende begenırım...takma kırpıkte mac guzeldır bır ara yoğun kullanıyrdum ama sımdı bıraktım tavsıye ederım :)...ayrıca yanmıs olan gozlerın ıcın kocaman gcmıs olsun

BÜTÜ dedi ki...

fikir vermen çok güzel olmuş bence de :)