9 Şubat 2012 Perşembe

LA ROCHE - POSAY HYDREANE

Bugün size yeni kullanmaya başladığım nemlendiricimi tanıtmak ve bir indirim müjdesi vermek istiyorum:) La Roche'nin paraben içermeyen Hydreane nemlendiricisi 29,90TL'dan 19,90TL'ye düşmüş benden söylemesi:))

Havaların soğumasıyla birlikle karma olan cildim son derece nemsiz bir hal alıp pul pul olmaya başladı, dolayısıyla normalde kullandığım nemlendiriciden daha yoğun neme sahip bir nemlendiriceye ihtiyaç duymaya başladım ve nemlendirici arayışım böylece başlamış oldu:))

Açıkça söylemek gerekirse, bu nemlendiriciyi kullanmaya başlamamda ki en önemli neden paraben içermiyor olması oldu. Kozmetik ürünlerle ilgili farkındalığım arttıkça, içinde insan sağlığına zararlı kimyasallar olmayan marka ve ürünleri tercih etmeye başladım. Bu ürünü 4 gündür kullanıyorum şimdilik çok memnunun, yapısını sevdim çünkü cildi yağlandırmıyor ve son derece iyi nemlendiriyor.

 Kremin tanıtım yazısı ise şöyle;
Normalden karmaya dönük ciltleri mükemmel bir şekilde nemlendirir. Ferahlatıcı ve cildi yağlandırmayan dokusuyla Hydreane Legere, içerdiği La Roche – Posay termal suyu ve yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidlerle cildi nemlendirir ve suya doyurur. Paraben içermez.

6 yorum:

Süm dedi ki...

Ben de bazen normal bazen karma ciltli oluyoruum, aynen pul pul oluyo burnumun kenarları yanaklarım fln:/ işe yararmı dersinn??

chfashiontrend dedi ki...

evet canım çok önemli tabi...doğal olması önemli...ben de yves rocher kullanıyorum ve çok memnunum ..sevgiler

Kuzununannesi dedi ki...

:))))))) canımmmmmmmm ınsallahhhhhhh memnun kalır kullananlar...

AndreiaSalim dedi ki...

Great tip!

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Güzelll.. Teşekkürler. Güle güle kullan.

rebeltakipte dedi ki...

ben bu markayı daha önce kullanmadım,şimdi sen yazınca merak ettim