26 Nisan 2012 Perşembe

CLINIQUE ALIŞVERİŞİM


Clinique alışverişmden bahsetmeden önce, başka birşey paylaşmak istiyorum. Bloğumu 6 ay önce açmış olmama rağmen bir headerı yoktu. Dün akşam, ya Allah Bismillah diyip başladım ve ortaya yukarı gördüğünüz header çıktı. Umarım beğenirsiniz ama beğenmediyseniz de lütfen paylaşın. Nasıl  yapıldığını öğrendim nasıl olsa yenisini yaparım ;))

 Ne zaman bir kozmetik ürün alsam, "tamam bütün ihtiyaçlarımı karşıladım, artık uzun süre bir şey almam gerekmez" diye kendi kendime telkinde bulunsamda ihtiyaçlar hiç bitmiyor :( Geçen hafta aşağıda gördüğünüz Clinique Anti Blemish Solution ile Clinique City Block ürünlerini aldım ve derhal kullanmaya başladım.


Clinique Anti Blemish Solution: Bu ürüne kil maskesi dersek doğru olur. Cildinizdeki yağ dengesini düzenleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumuna engel oluyormuş. Cildinizin ihtiyacına göre haftada 1 veya 2 kere uygulamanız yeterli oluyor.
Ben cildime önce peeling yapıp sonra bu maskeyi uyguladım 5 dakika beklettikten sonra yıkadım. İlk izlenim olarak şunu söyleyebilirim, burnumun üzerinde pütür pütür olan siyah noktalar vardı, maskeyi yaptıktan sonra burnuma dokunduğumda kaymak gibi olduğunu gördüm. Fakat, 5-6 gün sonra siyah noktalar eski haline döndü, sanırım haftada 2 kez uygularsam daha faydalı olacak. 

Clinique City Block SPF 40: Bu ürün sürekli kullandığım ürünlerden biri özellikle yazın nemlendiricimin üzerine koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum. 
Yazın cildi güneşten korumanın çok önemli olduğunu düşünüyorum, ayrı bir koruyucu kullamasanız dahi içinde koruyucu (SPF) olan bir nemlendirici edinmenizi tavsiye ederim;)


İki ürün alınca, bu küçük ama kullanışlı makyaj çantası içinde aşağıdaki ürünler hediye edildi. Bir önceki alışverişimde de aynı ürünler hediye edildiğinden yedeklemiş oldum:)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

giriş güzel olmuş bence:)
ürünlerini de güle güle kullan:)

=/=// =/= dedi ki...

Alma,tüketme işinin sonu yok. Şahsen ben bir türlü sonunu getiripte 2-3 ay bi rahat edemedim.Clinique ürünleri genel anlamda kullanıcısını mutlu ediyor. Güle güle kullan. Header gayet güzel. Madem öğrendin bize de öğret :))

PINKY FASHION dedi ki...

@yavruto: hearderımı Picasa kullanarak yaptım. Resmi önce kolaj kısmına yükledim, orada çeşitli efectler uyguladım sonra "yatay" seçeneğine tıklayarak resmi yatay hala getirip "kolay oluştur" tuşuna bastım. Son olarakta yine Picasa da üzerine yazı yazıp bloğa yükledim;)

=/=// =/= dedi ki...

Teşekkür ederim canım.Ayrıca kazandığı hediye için tebrik ederim. Senin adına çok sevindim.

Kuzununannesi dedi ki...

cok begendım yenı headerını:)))) aldıklarını gule gule kullan canta gercekten cok sevımlıymısss

Bc dedi ki...

header çok hoş olmuş ellerine sağlık=) clinique ürünlerini çok severim hassas cildime birebir hayırlı olsun sağlık güzellik katsın güzelliğine;) opuyorumm

CMOS dedi ki...

header çok hoş, ürünleride kullanmıştı bir arkadaşım ve gayet memnun:)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

HEADER GAYET DE OLMUŞ BENCE. iLERİDE SIKILIRSAN YENİSİYLE DEĞİŞTİRİRSİN NASILSA ÖĞRENMİŞSİN:))

Aldıklarını da güzel günelrde kullanman dileğiyle.

Julia dedi ki...

Header cok guzel olmus :) Rimeli begendin mi?:)