2 Nisan 2012 Pazartesi

REVIEW: Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution


Kiehl's Dark Spot Solution'u kullanıp, sizinle görüşlerimi paylaşacağımı söylemiştim. Objektifim kırılınca, postu hemen yapmak istemedim ama makine hala tamire gitmeyince daha fazla dayanamadım.

Kiehl's Solüsyonu kullanmaya başlayalı bugün tam 2 hatfa oldu, cildimde aydınlanmanın yanı sıra sivilce lekelerinin renginde açılma olması serumdan beklentilerimi yükseltti. 8 haftanın sonunda neler olacağını şimdiden merak ediyorum. Keşke cildimde olan değişikliği fotoraflayabilseydim de sizde görebilseydiniz.

I have been using Kiehl's Dark Spot Solution for 2 weeks. I am very glad to see the visible effects of the solution in this short period. My skin becomes more clear and some of the spots get lighter.


 Şişenin resmini özellikle çekip koydum çünkü serumun 30ml'lik şişede olması, 8 hafta yetip yetmeyeceği konusunda kafamda soru işarareti yaratıyordu. 2 hafta sabah akşam düzenli olarak kullanmama rağmen şişenin doluya yakın olması bu endişemin yersiz olduğunu gösterdi.


 Kullanımı ise çok kolay; cildinizi temizleyip tonikledikten sonra avucunuza sadece 3 damla serum damlatıyorsunuz.


Avucunuzu diğer elinizle kapatıp, avuçlarınızdaki serumu tampon hareketlerle yüzünüze sürüyorsunuz. Parmak uçlarınızla yukarıya doğru dairesel hareketler yaparak serumu yüzünüze yediriyorsunuz. Sonrada yüzünüze her zaman kullandığınız nemlendiriciyi sürüyorsanız. Bu serumu kullanırken dikkat etmeniz gereken konu, sabahki uygulamanuzdan sonra (tercihen) 50 faktörlük güneş koruma kremi sürme gerekliliği.
Kullanmaya başlayalı henüz 2 hafta olmasına rağmen sonuçlarını görmeye başlamak benim için sevindirici oldu, ilerleyen zamanlardaki etkilerinide sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

4 yorum:

hayatreceli dedi ki...

hmm çok etkikli bir ürüne benziyor canım mutlaka gelecek günlerde paylaş cildinde oluşan değişiklikleri bekliyorum valla:))

sevgiler...

Duygu Senyurek dedi ki...

Slm cnm ewt my club a gidiyorum genelde gunduz cok sewiyrmm:)

Rainbow Gatherer dedi ki...

kiehl's ürünlerini çok begeniyorlar bende denemek istiyorum :)

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Merhaba ,
Bugün aldım bu serumu ve deneyimleri okumak için googleda gezerken rastladım blogunuza , memnun kalmış olmanız içimi rahatlattı :)
Sevgiler