11 Nisan 2012 Çarşamba

Yorum: Clinique Hediyeler #1

 
Geçen ay Clinique'de hediye kampanyası olduğunu size bu postumla duyurmuştum. Hediye ürünleri kullanmaya başladım ve ürünlerle ilgili görüşlerimi sizlerle de paylaşmaya karar verdim. Hediye kutusunda 9 ürün olduğu için 2 ayrı post olarak yayınlayacağım.



Clinique 7 Day Scrub Cream : Türkçesi peeling:) Bu ürünün hediye edilmesine çok sevindim çünkü uzun zamandır bu peelingi kullanıyorum ve benimki bitmek üzereydi:) İçindeki partiküllerin çok ince olması sayesinde cildi tahriş etmeden ölü hücrelerden arındırıyor. Her ne kadar üzerinde 7 gün yazsada ben peelingin hergün uygulanmasını doğru bulmuyorum, o yüzden haftada 2 kere kullanıyorum.



Clinique Take the Day Off Make Up Remover : 3 yıl öncesine kadar bu ürünü kullanıyordum. Suya dayanıklı rimeli dahi son derece başarılı temizlediğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Artık kullanmamamın sebebi ise tamamen duygusal :) 3 yıldır Neutrogena'nın makyaj temizleyicisini kullanıyorum, gerçekten çok başarılı ve fiyatı Clinique'ye oranla çok daha uygun
Clinique Fiyat : yaklaşık 45TL
Neutrogena Fiyat: yaklaşık 15TL



Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer: Bu ürünü henüz kullanamadım, nemlendiricimin bitmesini bekliyorum


Clinique Even Better Foundation: Bu fondöteni o kadar çok sevdim, o kadar çok sevdim ki Dior'un bu fondötenini almamış olsaydım kesin tam boyunu alırdım. Hem doğal görünümlü hemde kapatıcılığı iyi olan bir ürün. Elimdeki fondöteni bitirdikten sonra bunu almayı düşünüyorum.

5 yorum:

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

cok guzellermıs gule gule kullan:)

nikki dedi ki...

i love clinque! always my go to make up. love your blog! hope you will stop by mine when you get the chance.

xo, nikki

http://www.carryoncouture.com

Trendsum dedi ki...

Cilt temizleme setini kullanıyorum ve oldukça memmunum :) Güle güle kullan güzel bir post olmuş ;)

http://trendsum.blogspot.com/

=/=// =/= dedi ki...

Ben bir Neutrogena zede olarak memnun kaldığın ürünü gerçekten merak ettim.El kremi bile işe yaramıyor bende.Ne derdi var acaba benimle.

PINKY FASHION dedi ki...

@yavruto : doğruyu söylemek gerekirse benimde tek kullandığım neutrogena ürünü bu göz makyaj temizleyici, 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum :))