16 Nisan 2012 Pazartesi

Yorum: Clinique Hediyeler #2


Kısa bir aradan sonra Clinique hediyelerin geri kalanları hakkında yorumlarımı paylaşmaya devam ediyorum :)


Clinique High Impact Mascara: Bu ürün hediye edildiği günden beri elim başka rimele gitmiyor. Kirpiklerde, Maybelline Falsies Volume Express veya Max Factor 2000 Calorie kadar yoğun bir etki yaratmasada günlük kullanım için uygun bir rimel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, dağılmadan kolay temizleniyor oluşu benim için büyük bir artı.

Clinique All About Eyes Rich: Clinique'nin all about eyes göz nemlendiricisini hali hazırda kullanıyordum, o yüzden benim için yeni bir ürün olmadı. Bir göz kreminden tek beklentim göz çevremi nemlendirmesi ve yağ butonlarına sebep olmaması olduğundan bu üründen memnunum.

 High Impact Rouge 17 Rosette : Bu tonlar, annemin favori renklerinden olduğu için ruju şu an o kullanıyor. Dudakları kurutmadığını ve rujun yapısının güzel olduğunu söyledi. Benim asıl hoşuma giden özelliği ise, SPF 15 güneş koruyucu içeriyor oluşu.


 Clinique Bashful Plum ve Allık Fırçası: Fırçadan başlamak istiyorum. Allık fırçası olarak başarısız olduğunu hemen baştan söyleyeyim fakat yüz kontürlemek için kesinlikle mükemmel.
Allığın rengi resimde şeftali tonlarında çıkmış olsa da aslında pembe-mürdüm arası bir renk. Ben buğday tenli olduğumdan kendime çok yakıştırdım :P

Böylelikle, Clinique'nin "3 ürün al, hediyeleri kap" kampanyası vesilesiyle edindiğim tüm ürünler hakkında yorumlarımı tamamlamış bulunuyorum. Umarım bir faydası olmuştur. Aklınıza takılan bir yer varsa, bana her zaman isoonco@hotmail.com adresinden mail atabileceğinizi söylememe gerek yok sanırım :)

10 yorum:

Miss Psycho Cat dedi ki...

Lipstick and blush are very nice :)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

renkler tonlar harika rujunu aldım canım
:)))

Aysegul Uluc dedi ki...

Ben all about eyes musterisi olarak "rich" cikinca hemen alip kullandim bitirene dek ancak o yag butonlarindan olustu malesef :( artik yeni bir nemlendiriciye gectim

http://stylishtimes.blogspot.com

Tudo Sobre Moda dedi ki...

Great tips. Xoxo.

PinaR dedi ki...

Blush gzl duruyor.

Öptüm

Pinar

balböcükleri dedi ki...

bu markayı bende severek kullnıyorum.

Adsız dedi ki...

Magnificent! (As usual. :-P )

Miyuki dedi ki...

allık çok güzel görünüyor :)

rebeltakipte dedi ki...

ürünleri merak edenlere oldukça bilgilendirici bir post olmuş

Unknown dedi ki...

I love the mascara!

check out my blog and follow me if you like - I definitly follow you now:

http://www.bloglovin.com/en/blog/2219233/fashionhype

http://thefashionhype.blogspot.com/

love, theri