22 Haziran 2012 Cuma

ECZANEMİZDE.COM ALIŞVERİŞİM


Yurtdışından kozmetik alışverişlerine yasak geldiğinden beri, internetten yaptığım alışverişler azalmıştı. Oturduğum yerden alışveriş yapmayıda sevdiğim için yeni siteler keşfetmenin vaktinin geldiğini düşündüm ve diğer bloglarda hakkında olumlu yazılar okuduğum eczanemizde.com'u denemeye karar verdim.

Yukarıda gördüğünüz 3 ürün sipariş verdiğim gün kargoya verildi ve ertesi gün elimde oldular. Dolayısıyla, hızlı teslimat beni pek bir memnun etti;) Hoşuma giden bir diğer şey ise, havale ile ödeme seçeneğininde bulunması oldu ve ürünlerin ücretlerini havale ile ödeyebildim.

Ürünleri henüz yeni kullanmaya başladım, ilerleyen günlerde onlarla ilgili görüşlerimide sizinlerle paylaşacağım;))


Paketimden çıkan deneme boy ürünler;)

6 yorum:

=/=// =/= dedi ki...

Avene'nin güneş koruyucusundan kesinlikle çok memnun kalacaksın. Ama ben genede yorumlarını merakla bekliyorum.

Julia dedi ki...

Bioderma freshness deodoranti kullaniyorum - cok memnunum :) Hepsini gule gule kullan canim :)

Rainbow Gatherer dedi ki...

deneme boy gondermeleri çok guzel oluyor =)
benimde ihtiyacım olan birsey oldugunda bende deneyeyim bu siteyi:)

pasta köşesi dedi ki...

bende alışveriş yapıyorum canım evet çok hızlılar teslimat konusunda bayılıyorum o yönüne :)
avene ürününü kullanmadım aralarından kullanınca da bir post lütfen yani:)

Adsız dedi ki...

Bende yorumlarini merakla bekliyorum ve ne cok tester vermisler öyle, türkiyede olsam kesinlikle bende ordan siparis ederdim ; )

Unknown dedi ki...

Değerli Müşterilerimiz,
Son günlerde tarafımıza çokça sorulan bir konuda kafa karışıklığını gidermek adına bir kamuoyu açıklaması yapmak zorundayız.
Konumuz numune (tester,testir…) gönderimi:
Eczanemizde.com olarak sadece talep eden müşterilerimize numune gönderimi yapıyoruz. Lütfen sipariş notunuzda numune talebinizi (hangi marka, hangi cilt tipi... ) gibi özellikleri le belirtiniz. Talep yaparken lütfen çok dar çerçeve de talepte bulunmayınız. Xx ürününün numunesi istiyorum yerine, y markasının kuru ciltler için ürünlerini istiyorum. Veya kuru ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum….)
Neden sadece talep eden müşterilerimize numune gönderiyoruz.
Öncelikle firmalar düzenli olarak ve her ürünün numunesini tarafımıza düzenli olarak göndermiyor.
İkinci olarak da her gün binlerce kargoya numuneleri bir düzen dahilinde tam da sizin istediğiniz şekilde eklememiz mümkün değil. (bir dönem bu şekilde yaptığımız gönderilerden sonra- bu kremde ne, bu ne işe yarıyor, ama benim cildim kuru.... türünden çok fazla şikayet telefonu aldık. Takdir edersiniz ki paketleme biriminde çalışan arkadaşlarımızın her ürünümüz hakkında bilgi sahibi olup her müşteriye uygun numuneyi göndermesi mümkün olmamaktadır.) Bu sebeple aldığınız denemek istediğiniz ürünlerin numunesi lütfen talep ediniz.
Bununla beraber sadece numune taleplerini ne yazık ki karşılamamız mümkün değil. Çünkü eczanemizde.com olarak bu ürünlerin üreticisi veya distrübütörü değiliz. Sadece siparişlerinizin yanında numune gönderimi yapabilmekteyiz.
Yine yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı numune talebinizi birebir karşılayacağımız ile ilgili bir taahhüt altına girmiş bulunmamaktayız. Numune gönderimi sadece stoklar dahilinde yapılmaktadır.
Saygılarımızla
www.eczanemizde.com
444 3 110