13 Haziran 2012 Çarşamba

KOZMODA - FLORMAR ÜRÜNLERİ


Kozmoda ile kardeş blog uygulamamızdan size bu postumda bahsetmiştim. Kozmoda, bu kampanya kapsamında bana denemem için ürünler göndereceğini söylemişti ve aşağıdaki bir kutu dolusu ürünü, göndermeyi taahhüt ettikleri aynı gün kargoya verdiler. Hızlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Öncelikle Kozmodayı kendi ağzından tanıyalım;) Sonrada ürünleri yakından inceleyelim;))

Birileri Sizi Düşünüyor!
Soğuk havadan yavaş yavaş sıyrılmaya başladığımız bu günlerde, yaz aylarının gelmesiyle beraber cildimize duyduğumuz özen giderek artmalı, onu korumalı, hatta şımartmalıyız. Sadece yüzümüzü değil vücudumuzu da güneşin ve denizin yıpratıcı etkilerinden korumak isteyecek, bunun için güneş koruyucularına, su bazlı nemlendiricilere, bakım kremlerine, maskelere, yağlara veya serumlara ihtiyaç duyacağız. Hareketli yaz gecelerinde ise; kimimiz tenimiz ile uyumlu uçuk tonlardaki makyaj uygulamalarını, kimimiz ise natürel makyaj uygulamalarını tercih edecektir. Bütün bu makyajları uygularken fondöten, ruj, rimel, allık, pudra, kapatıcı, eyeliner, göz kalemi, far gibi makyaj malzemelerine ihtiyaç duyacak ve bunları uyguladıktan sonra ışıldayan tenimizle uyumlu bir parfüm ile bakımımızı tamamlayacağız. Kısacası biz kızlar, yepyeni bir yaza hazır olmak, iyi hissetmek ve ışıldamak için her fırsatı değerlendireceğiz ;)

2012 yazının gelmesi ile birlikte Kozmoda, sizler için kozmetik  ve parfüm dünyasının ünlü markaları ile çeşitli kampanyalar düzenlemeye, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile yaz aylarında da sizleri düşünmeye devam ediyor.






Aseton mendillerinin özellikle seyahatlerde çok işe yarayacağını düşünüyorum.


Ojenin rengine bayıldım, sürüp sizinle paylaşacağım;)

Farların biri bronz simli diğeri ise mat beyaz. Beyaz  far pek benim kullanabileceğim bir renk değil  malesef:((


Çatlayan oje setinin renkleri çok şeker, ben çatlayan ojeleri bir türlü sevemedim nedense. O yüzden çatlamayan gri renkliyi kullanmayı düşünüyorum.




Göz kalemi en çok kullandığım makyaj malzelerinden biri olduğu için hemen denedim, yapısının yumuşacık ve rahat uygulanabilir olduğunu söyleyebilirim.


Kozmoda'nın hediye çekilişine katılmak için tık tık

2 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

=) Ne güzel işte yazın basında süper bir hediye sepetin olmuş güle güle kullan

madambfashion.blogspot.com
bende bekliyorum bloguma

Kuzununannesi dedi ki...

superrr hepsı ama ben far kullanmıyorum unı.de cok kullandım onadan mı bılemm:)) ojenın rengı gercekten cok hos:)) hadı kombın:)