15 Haziran 2012 Cuma

YENİ PARFÜM - HILFIGER WOMAN

Ara ara farklı parfümler kullansamda 1,5 senedir sürekli kullandığım koku aslında YSL'den Elle. Fakat, yaz için daha hafif bir çiçek kokusu arayışındaydım. İşte tam bu sırada bu 2 tatlı parfümü Alman iş ortaklarımız Türkiye ziyaretlerinde hediye olarak getirdiler. Yani, hediye cuk oturdu desem yeridir:))

Kutuların, biri pembe biri mavi olmasına rağmen ikiside kadın parfümü. Daha önceden bu 2 kokuyuda bilmediğim için internette küçük bir araştırma yaptım. Bu parfümleri Tommy Douglas Mağazaları için özel üretmiş ve sadece Douglas mağazalarında ve kendi internet sitesinde satılıyormuş.


Hilfiger Woman Peach Blossom (Pembe olan:)) : Her ne kadar adında "şeftali" geçsede, ben hindistan cevizi kokusu alıyorum, hatta şeftaliyi hiç hissetmedim diyebilirim. Yani anlayacağınız alt notaları gün yüzüne çıkarıp, üst notaları es geçen bir burna sahibim:))


Hilfiger Woman Pear Blossom (Mavi olan:))  : Pear blossomda da armut kokusu almadım desem şaşırmazsınız herhalde:)) Benim burnumun bu kokuyu ferah bir meyve / çiçek kokusu olarak tanımladı ama ne meyvesi ne çiçeği orasını sormayın:))

Genel olarak değerlendirecek olursam iki kokuyuda çok sevdim. Parfümleri şişeden kokladığımda Peach Blossom'u daha çok sevmiştim ama tenimde Pear Blossom'ın kokusu daha çok hoşuma gitti.

Hediye Çekilişi Devam Ediyor. Katılmak isteyenler Tık Tık

7 yorum:

Süm dedi ki...

Şişelerini yerim:)

MERVE dedi ki...

bir ara parfümcüde, yazın sıcağında parfüm koklamaktan bayılma noktasına gelmiştim..Hilfiger parfümlerini de çok beğenmiştim.. güle güle kullan, iyi günkerde rahat rahat sık parfümünü , elini korkak alıştırma :) nasılsa hediye..

LoveT. dedi ki...

mhhh ... nice! :)

xoxo

MadamB Fashion dedi ki...

Parfümleri şişelerine göre sevmem normal değil di mi :)

madambfashion.blogspot.com
beklerim bloguma bende:)

Beauty Follower dedi ki...

Lovely packaging!

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ay çok alemsin sen Aysuncum yaa:)) Bayıldım betimlemene:) oooh olsun boşver şeftali yoksa yok, güzel kokuyor demişsin, efil efil yaz akşamlarında sıkar çıkarsın, keyfini çıkarırsın yazın güzel kokularınla:)) Güle güle kullan. Sevgiler.

cerenim.com dedi ki...

kurdeleler nefismis