5 Şubat 2013 Salı

FAVORİ ÜRÜNLERİM - MIM


Sevgili Yasemin beni mimlemiş. Beni düşündüğü için çok mutlu oldum, teşekkür ederim ;))

Mimin konusu, favori 3 ürünümüzü açıklayıp hakkında bilgi vermek. Ben geçen ay favori ürünlerimi açıkladığım post yaptığım için, sadece orada unuttuğum 2 ürünü paylaşmaya karar verdim. Diğer sevdiğim ürünleri bu postumdan takip edebilirsiniz ;))


Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici :Bu temizleyiciyi keşfettiğim günden beri başka göz makyaj temizleyicisi kullanmadım. Hem göz makyajını temizleme konusunda çok başarılı hem de fiyatı çok makul. Kaç şişe bitirdiğimi tam olarak bilmesemde 15 şişe civarı olduğunu düşünüyorum :))

Darphin Hydaskin Serum: Bu serumu yeni keşfettim. Cilt de ağırlık yapmadan nemlendirmesini çok sevdim. Cildim kış aylarında nem sıkıntısı yaşadığı için bu aylarda kullanmayı düşünüyorum. Detayları bu postumda paylaşmıştım, okumak isterseniz tık tık


Bende bu Mimi Lilamoonlight, Naslı, Gaye in Wonderland, ve Papiş Style'a gönderiyorum.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Cilt tipinize uygun ürünü bulabilirseniz Darphin çok başarılı.. Cilt tipine uygun bulmak Darphin'de diğerlerine nazaran biraz daha zor oluyor..Doğru ürün bulundu mu sonuç çok başarılı oluyor..

sellinismode.blogspot.com

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

harika ürünlermiş canım gulegule kullan,goz makyajı temızleme ıcın denemelı neutrogenayı:) darphının urunude guzelmıs:)benım cıldım kuru bır yapıya sahıp ağırlık vermemesıde guzelmıs,tesekkurler yanıtladığın ıcın:)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ben geldim.
Neutrogena nın ürünlerini bende beğeniyorum yüz temizleyiciside güzel teşekkürler

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Cok tesekkur ederim mim icin canim, ilk firsatta yapacagim : ) Bu iki urunu ben de denemek istiyorum, senin tecrubelerine guveniyorum : )

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Aysun'cum teşekkürler canım hemen yapmaya çalışacağım.

modavekokina dedi ki...

neutrogena yı bende kullanıyorum çok memnunum ama darphını hiç kullanmadım en kısa zamanda deneyeceğim.

http://modavekokina.blogspot.com

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Göz makyaj temizleyici sanırım deneyeceğim arayıp duruyordum !

İlknur Kağan dedi ki...

Darphin ürünlerinden memnun musun? Bende denemek istiyorum ama cildim biraz hassas,ağırlşık yapmayan,yağsız ve su bazlı ürünler kullanıyorum genelde.o yüzden cesaret edemedim

İlknur Kağan dedi ki...

Darphin ürünlerinden memnun musun? Bende denemek istiyorum ama cildim biraz hassas,ağırlşık yapmayan,yağsız ve su bazlı ürünler kullanıyorum genelde.o yüzden cesaret edemedim

Kuzununannesi dedi ki...

nutrıcınaaaa benımde urunummmm ve bencede cok basarılı canım...

PINKY FASHION dedi ki...

@fashionbank : canım benim cildimde hassas bu serumdan çok memnun kaldım ama tavsiye etme konusunda bir şey diyemem herkesin cildi farklı tepkiler verebiliyor, sonra aksi bir tepki verirse çok üzülürüm...

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Aysuncum, sonunda soz verdigim gibi postu yaptim, dun resimleri cektim bugun de yazisini yazdim, umarim begenirsin ve sana guzel bir geridonusu olur : ) Guzel bir hafta diliyorum : )