3 Mayıs 2013 Cuma

ÇEKİLİŞ SONUCU


Kozmoda.com ile gerçekleştirdiğimiz; bir çekilişin daha sonuna geldik. Katılan, destek olan herkese çook teşekkür ederim.

Zaman zaman yaptığım çekilişlere yine devam edeceğim, izleme de kalın ;)

Çekilişe toplam 68 kişi katıldı. Random.org ile yaptığım çekiliş sonucu kazanan, 66. sırada yorum bırakan sevgili Hande Özcan oldu. Kendisini tebrik ediyor ve firmaya iletilmek üzere irtibat detaylarını iletmesini bekliyorum.

10 yorum:

Belleeamie dedi ki...

tebrikleer ;)

handem dedi ki...

teşekkürler :):) iletişim adresimi telefon numaramı mail attım iyi geceler :):)

Unknown dedi ki...

Merhaba kazanan arkadaşı tebrik ediyorum ama nasıl kazandı 66.sırada yorumu olan ''handem''paylaşım linkini değil profil linkini vermiş ayrıca çekilişle ilgili bir paylaşım profilinde yok.Bilgi verirseniz sevinirim yanlış kişiyemi baktım?

PINKY FASHION dedi ki...

@zeynep: uyarın için gerçekten teşekkür ederim, Paylaşım yapılıp yapılmadığını kontrol edeceğim. Eğer yapılmamışsa çekilişi tekrarlayacağım. Kimseye haksızlık olmasına izin veremem.

PINKY FASHION dedi ki...

@zeynep: gözden kaçırdığımız birşey olmaması için Hande Hanım'dan paylaşım linkini bizimle paylaşmasını rica ettim. Eğer paylaştığını kanıtlayamazsa çekilişi tekrarlayacağım.

PINKY FASHION dedi ki...

@zeynep: Hande Hanım, çekilişi 1 Mayıs 2013 saat 23:32'de facebook da paylaşmış. Fakat, profili arkadaşlarına açık olduğu için görememişiz. kendisini arkadaş olarak ekleyip paylaşımı gördüm.

Bilgine tekrar teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Yanlış anlaşılmasın ama paylaşımı ekledikten sonra görmüşsünüz önemli olan çekiliş sonrası kontrol edilmesiydi bence.Ayrıca paylaşımın herkese açık olması gerekli diye düşünüyorum ki herkes haberdar olsun sonuçta amaç bu değil mi?Neyse sonuçta kazanan belirlenmiş arkadaşı tekrar tebrik ediyorum.Ama söylemeden edemicem ne kadar adil olduğu tartışılır.

PINKY FASHION dedi ki...

zeynep hanım, endişenizi gerçekten anlamakta zorluk çekmeye başladım.

1) çekilişin duyurusu, çekiliş sonuçlanmadan önce duyurulmuş. (1 Mayıs 2013 saat 23.32)
2)duyuru, kişinin arkadaş listesine açık olarak yapılmış.
3) çekiliş duyusunun herkese açık yapılma şartı ise zaten bulunmamaktadır.
4) Çekiliş şartı olmayan, bir durumun eksikliğinden dolayı çekilişi iptal etmem mümkün değildir.
5) Şart olmayan bir sebebin varlığı nedeniyle çekilişi tekrar eder ve kazanan kişiye hediye gönderilmesini engellersem "adillikten" bahsetmek mümkün olmayacaktır
6) tüm bu nedenlerle,sadece eleştirmiş olmak için değil, hakkaniyetin anlaşılması adına yorum yapar ve çekiliş şartlarını tekrar okursanız ne kadar adil bir seçim olduğunu göreceksiniz.
7) bugüne kadar 5 defa çekiliş yaptım ve yaptığım tüm çekilişleri en adil ve hakkaniyete uygun şekilde gerçekleştirdim. Bu nokta da bana böyle bir eleştiride bulunmanızı asla kabul edemem!!!

Bloğumla ilgili her türlü eleştiriye açığım ama konu adaletse bu konuda kimseye taviz veremem. Umarım yukarıdaki açıklamalar, sizin durumu anlamanızı kolaylaştırmıştır!!! Eğer hala anlayamadıysanız sorun, ben onları da cevaplarım !!!!

Bilge Karadeniz dedi ki...

tüh:) kaçırdımm :))

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Kazanan kişiyi tebrik ediyorum.Güzel günlerde kullansın.