28 Haziran 2013 Cuma

SALLY HANSEN BACAK SPREYİ


Sally Hansen bacak spreyi, bittikçe yenisinin aldığım, kıştan yaza geçiş sürecinde hayat kurtarıcı olarak gördüğüm bir ürün. Her ne kadar bacak spreyi olarak anılsa da, kol, bacak, boyun (yüz harici) tüm vücutta kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir kötü etkisini görmedim. 


Spreyin güzel yanı ciltteki pürüzleri kapatıp, porselen etkisi yaratıyor oluşu. Doğallıktan şaşmamak adına ben tek kat uyguluyorum, fakat yoğun bir etki için 2. kat da uygulanabilir. Spreyle ilgili en çok dikkat edilmesi gereken husus ise, fondöten de olduğu gibi ten renginizle aynı tonda olanını seçme gerekliliği.Yoksa kötü bir görüntü ortaya çıkabiliyor.

Bugüne kadar bu ürünü almak için gittiğim hiçbir eczanede testerı yoktu. Rengin son derece önemli olduğu bir ürünün testerı olmamasına anlam veremediğimi de söylemeden geçemeyeceğim.


Sally Hansen'ın bir çok ürününü kullandım, fakat hiçbirinden bu spreyden kaldığım kadar memnun kalmadım. Bu ürünü bu kadar sevmemde ürünün kalıcı oluşu ve kuruduktan sonra açık renk giysilerde bile leke bırakmıyor oluşu etkili oldu.

Bu şişeyi geçen sene almıştım. Fiyatını kesin olarak hatırlamasam da, 45TL civarı bir şey ödemiştim diye hatırlıyorum.

18 yorum:

Drama Queen dedi ki...

Ben bu speryi cok merak ediyordum, tavsiyenden sora en yakin zamanda almaya karar verdim.:))

sena zeyrek dedi ki...

alıp almama konusunda çok kararsızım. nerede ve ne için kullanacağım bilemiyorum. Kız kardeşimin düğününde kullansam desem sadece o sonra ne yapacam ?

Adsız dedi ki...

Bende Sally hansen bacak spreyini çok beğeniyorum.Epilasyon sonrası kıl köklerim kıpkırmızı oluyor ve kısa etek giyemiyordum.Şimdi bu spreyi kullanınca rahatlıkla giyiyorum.Gerçekten akmıyor bulaşmıyor.Bende tester konusunda mağdur olup koyu rengi almışım.2 kat uygulayamıyorum:(

Rainbow Gatherer dedi ki...

ben bu spreyi kullanmadım hiç, sally hansen in diğer ürünlerini kullanıyorum ve seviyorum ( manikür kremleri ve lipgloss )

Unknown dedi ki...

Ben ucuz olanı tercih ederek Rimmel'inkini almıştım ve pişmanım. Koşarak Sally Hansen alıcam canım. Testerı olmaması benim de canımı sıkmıştı almamam da rolü büyük. Tavsiyen için sağol :)

farawaysoclose dedi ki...

Merhaba, bir kaç sorum olacak :)kalıcılığı ne kadar sürüyor acaba? sabah uyguladıktan sonra bütün gün ofiste dayanır mı? yoksa birkaç saat düğün dernek için mi uygundur ne dersiniz?

ayrıca serviste ofiste koltuğa sandalyeye bulaşır mı?


:)

PINKY FASHION dedi ki...

farawaysoclose : merhaba ben ofise giderken uyguladım, tüm gün kaldı. kalıcılıktan yana hiç sorun yaşamadım. Banyo yapana kadar kalıyor.
Bugüne kadar hiç bir eşya veya elbiseme bulaşmadı ama benim cildim çok kuru, eğer çok terleyen biriyseniz belki bulaşabilir bilmiyorum ;)

Kuzununannesi dedi ki...

cok merak edıyorum bu urunu ama bugday tenlıyım gerek yok dıye denemedım..bence ıhtıyacı olanlar ıcın sahane bır urun :)

BÜTÜ dedi ki...

tavsiyene uymayı planlıyorum tatlım :)

Adsız dedi ki...

merhaba benim bacaklarımda doğumdan sonra oluşan çatlaklar var bunun içinde uygun mudur?

PINKY FASHION dedi ki...

@adsız :sprey bacaktaki küçük pürüzleri ve izleri kapatıyor ancak çatlaklar için etkili olur mu bilmiyorum. Ayrıca spreyin sadece kapatıcı etkisi var tedaviye yönelik değil

Adsız dedi ki...

Ben cok beyazim bana uygun renk varmidir acaba

PINKY FASHION dedi ki...

@adsız: eczanelerde testerları var die biliyorum. İsterseniz onlara bir danışın ben buğday tenliyim, o yüzden çok emin değilim ;)

Sally Hansen dedi ki...

sally hansen bacak spreyi kullanıyorum ben de, gerçekten cok memnunum. Tavsiye ederim. Sally hansen markasının ojesini de kullanoyrum o da güzel :)))

PINKY FASHION dedi ki...

@Sally Hansen: kendi ürünlerinizden bu kadar memnun olmanız çok güzel :)))

Unknown dedi ki...

ben kolum için kullansam lekelerini kapatır mı bir de bacagım da da batıklar var onlar için de

PINKY FASHION dedi ki...

iki kat uyguladığınızda pürüzsüz görünüm sağlıyor. vücut fondeteni gibi düşünebilirsiniz ama tamamiyle kapatır mı bilmiyorum

🎀🎀 funda🎀🎀 dedi ki...

Elimde 8 tane airbrush legs var medium ve light tonlarında almak isteyen olursa 50 tl den satıyorum ilgilenenler funda.cigdem@hotmail.com adresinden ulaşabilirler...