8 Temmuz 2013 Pazartesi

YAZ İÇİN PARFÜM ÖNERİLERİ


Eskiden yazlık ayrı kışlık ayrı parfüm kullanmazdım. Aynı parfümü tekrar tekrar alır yaz kış ondan vazgeçemezdim. Son yıllarda ise, yazın ferah ve hafif kokular, kışın ise daha çok baharat notaları içeren kokuları tercih ediyorum.


Bu yaz, iki favori parfümüm var. Biri Clinique Happy Heart diğeri ise Chanel Chance (Eau Fraiche). Parfüm çok kişisel olması sebebiyle insanlarda farklı duygular uyandırabilir. Bu iki parfümüm bende uyandırdığı ortak duygu ise "mutluluk". Yazın herkes tatil yaparken, benim gibi çalışmak zorunda olanlara moral olması açısından bu iki parfümü tavsiye edebilirim.


Chanel Chance (eau fraiche) yeni kullanmaya başladığım, ama hissettiğim andan itibaren beni etkileyen bir koku. Üstelik gün içinde ve ofiste kullanmak için ideal. Kokusu gün boyu sizi yarı yolda bırakmayacak kadar kalıcı. Yaz aylarında ağır kokulardan hoşlanmayan, fakat bir o kadar da etkileyici olmak isteyenler için ideal.

Chanel Chance'in, Eau de toilette (sarı ), Eau Tendre (pembe) ve benim kullandığım Eau Fraiche (yeşil) olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunuyor. Eua Fraiche'yi diğerlerinden ayıran ise, tik ağacı, sedir ağacı ve amber kokularıyla ferahlık etkisinin artırılmış olması. Egzotik kokulardan hoşlananlar ise, Eau Tendre'yi deneyebilirler.


Bloğumu sürekli takip edenler, yüz bakım ürünlerinde, Clinique ürünlerini ne kadar sevdiğimi bilirler. Fakat, bu sene Clinique'in cilt bakımı ve makyaj ürünlerinin yanı sıra muhteşem parfümler yaptığını da görme fırsatı buldum.

Clinique Happy Heart için, Clinique Happy'nin ikiz kardeşi diyebiliriz. Happy Heart, Happy'e oranla daha sıcak, çiçeksi ve tatlı. Sıcakta baymayan tatlı / çiçeksi parfüm kullanmak isteyenler için uygun olduğunu söyleyebilirim.

6 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Clinique Happy Heart benimde favori yaz parfümlerinden :)

Rainbow Gatherer dedi ki...

chanel chance çok güzel ve hafif bir parfüm , bende cok seviyorum :)

Kuzununannesi dedi ki...

ıkısıdeeee favorım canımmmmmmmmmmm:))

Lapermstyle dedi ki...

chanel favorim :)

Beauty Follower dedi ki...

I have tried both perfums.
Theya re really awesome!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

Unknown dedi ki...

Chanel Chance hep almak istediğim parfümler arasında bayılıyorum kokusuna