11 Temmuz 2013 Perşembe

YSL BABY DOLL RİMEL


YSL Baby Doll serisiyle, ilk kez lisede parfümünü kullanarak tanışmıştım. Hatta çok beğenip, uzun sürede vazgeçememiştim. Rimelini ise yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Detayları aşağıda anlatacağım ama kullandığım rimellerin arasında en iyilerinden biri olduğunu söyleyerek başlayabilirim.



Fırça  :Rimelin fırçasını ilk gördüğümde bir an tereddüt yaşadım ve performansının çok iyi olmayacağını düşündüm ama denedikten sonra tüm bu ön yargımın boşuna olduğunu anladım. Fırçanın kullanımı inanılmaz rahat ve kirpikleri tek tek ayırarak birbirlerine yapışmasını önlüyor.

Özellikleri   :İçindeki güçlendirilmiş renk pigmentleri sayesinde, yoğunluğu muhteşem. Rimelin beni en çok etkileyen özelliği ise, kalıcılığı oldu. Geçen hafta Cuma günü rimeli işe gitmeden sürdüm, iş çıkışı makyajıma hiç dokunmadan yemeğe gittim. Rimel, gözümde yaklaşık 15 saat kalmasına rağmen ne akma, ne bulaşma ne de dökülme yaptı. Sabah nasıl sürdüysem, gece eve döndüğümde de öyle duruyordu.



Etkileri  : YSL Baby Doll maskara, kirpikleri hem dolgun hem de uzun gösterme konusunda oldukça başarılı. Ayrıca, fırçası sayesinde bunu topaklanma yapmadan kirpileri tek tek ayırarak yapması ona bir artı puan daha kazandırıyor.

Koku  :Bugüne kadar kaç farklı rimel denedim bilmiyorum ama hayatımda ilk kez kokulu bir rimelim oldu. Rimeli açtığımda güzel bir koku hissettim ama kullandığım parfümün etkisiyle emin olamadım ve üstünde durmadım. Ertesi günde aynı kokuyu yine hissedince, koku gerçekten rimelden mi geliyor diye baktım ve evet o koku bu rimelden geliyormuş. Belki rimel için çok önemli bir özellik olmasa da, benim için hoş bir sürpriz oldu.


Yukarıdaki resmi, işe gitmeden alel acele çektiğim için tam istediğim gibi olmadı ama rimelin etkisini gösterme açısından yardımcı olacağını düşünüp koymaya karar verdim. Nasıl, beğendiniz mi? Yorumlarınızı merak ediyorum.


9 yorum:

gülümse dedi ki...

Diğer bloglarda da çok övmüşlerdi bu rimeli artık almak farz oldu :)

Unknown dedi ki...

Mükemmel duruyo :) almauı düşünüyorum kesinlikle :)

Unknown dedi ki...

pek bi güsel duruyo kuzucumm cok yakısmıs kiii

Sibelce dedi ki...

benimde rimellerle aram bi türlü barışmadı. bunu gördüğüm iyi oldu :)

Sibelce dedi ki...

benimde rimellerle aram bi türlü barışmadı. bunu gördüğüm iyi oldu :)

Adsız dedi ki...

the lashes look really good!

xx

sena zeyrek dedi ki...

iyi günlerde kullan kokusu için alacağım :)
http://nypdsena.blogspot.com/

Rainbow Gatherer dedi ki...

cnm, çok güzel durmuş. ysl rimel muhtesemdir bende kullanmıştım ama baby doll'u denemedim , farkı ne bilmiyorum ,tek kusuru çabuk kuruyacak olması :/

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

slm :) bende uzun zamandır maybelline double effect kullanıyorum ama sanki son zamanlarda biraz bozdu gibi.Tavsiyeni deneyebilirim :) Peki her yerde var mı ve fiyatı nedir acaba?

Bu arada bende beklerim :)

beauthingsforme.blogspot.com