26 Ekim 2013 Cumartesi

MAYBELLINE COLOR TATTOO FAR, Eternal Silver


Söz vermiş olduğum gibi, Watsons indiriminden aldığım Maybelline Color Tattoo Farlarını anlatamaya devam ediyorum. Bu seferki, metalik gri rengiyle 50 numaralı Eternal Silver.


Bir önceki postumdaki, On and on Bronz rengi kadar gündelik bir renk değil. Bu yüzden, tüm göz kapağına uygulamak yerine göz pınarını aydınlatmak için kullanıyorum. Sürümü yumuşak ve dağılımı başarılı. Göz topaklanma veya gibi dağılma bir sorun yaşamadım.


Aşağıdaki fotoğrafta, farın sadece göz pınarlarına uygulanmış halini görebilirsiniz. İndirimde, 8 lira gibi bir fiyata aldığımı düşününce fiyat kalite oranının çok iyi olduğunu söyleyebilirim.



4 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Bu farların üç rengini çok seviyorum bende.Bu rengide çok hoşmuş.
Güle güle kullan canım :)

wishingbeauty blog dedi ki...

merhaba,bendede bu renk var.günlük kullanım açısından haklısın bende çok sık kullanamadım şimdiye dek.göz pınarlarında hoş olabilir,denemek lazım

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Bunu yeni görüyorum bende,güle güle kullan canım bende essenceden sorbetten aldım bugün aynısı neredeyse simleri kalıcılığı çok iyi ama simleri birazcık daha küçük ve hoş bir gittiğinde sorbetin testerını dene ve gün ışığına çık derim.(dışarıda parlamıyor ama ışıkta güneşte acayip güzeller)

Kuzununannesi dedi ki...

far kullanmayan ben sende gorunce cok begenıyorum haberın olsun:)