19 Kasım 2013 Salı

ATELIER REBUL BADEM SÜTLÜ EL KREMİ


Rebul denildiğinde ilk aklıma gelen, o meşhur lavanta kolonyası olur. Limon kolonyası ile aram pek olmadığından, çocukluğumda babam Rebul'ün Lavanta kolonyasını alırdı. Şu an bile ne zaman Lavanta kokusu duysam Rebul aklıma gelir. O derece beynimde yer etmiştir.

1895 yılından beri 118 yıllık geçmişiyle var olan Rebul, Atelier Rebul olarak yenilendi ve duş jelinden vücut losyonuna kadar bir çok farklı ürün seçeneğiyle bizlerle buluşmaya devam ediyor.


Yöntem Pr sayesinde tanıştığım Atelier Rebul badem sütlü el kremi, benim için büyük şans oldu. Çünkü, kışın el kremi kullanma ihtiyacı hissetmeme rağmen, çoğu kremin yapış yapış olması sebebiyle sinir olup kullanmazdım. Fakat, Atelier Rebul kremi sürdüğüm anda cilt tarafından mükemmel bir şekilde emiliyor ve hiç bir rahatsızlık vermiyor.

İçeriğindeki badem sütüne uygun olarak, mis gibi badem kokuyor. Fakat, çok hafif bir koku olduğundan ve sürüldükten sonra belli bir zamanda kaybolduğundan kokuya hassasiyeti olanların dahi rahatlıkla kullanabileceklerini düşünüyorum.


Kremin içeriğinde, badem sütüne ek olarak argan yağı da bulunuyor. Argan yağı, zeytinyağının 3 katı E vitamini ve doğal antioksidanlar içererek, cildin dış etkenlerden korunmasına yardımcı oluyor ve kırışıklıkların azalmasını sağlıyormuş.

Sonuç olarak, kış aylarında, el kuruluğu ve çatlamalarından müzdarip olanların seveceği güzel bir krem olduğunu söyleyebilirim. Siz Atelier Rebul ürünleri arasında, herhangi birini kullandınız mı, görüşleriniz nedir?

2 yorum:

Melislicious dedi ki...

aaa rebulun kremi mi çıkmış? içeriği de harika gibi, denenecekler listesine alıyorum:)))

Unknown dedi ki...

Sık sık el kremi alan biri olarak bu tavsiyeyi dikkate alacagim.