28 Kasım 2013 Perşembe

Çin'den İlk Alışverişim


Birçok kişi gibi benimde, Çin'den alışveriş yapma konusunda kafamda soru işaretleri olduğundan bugüne kadar cesaret edememiştim. Fakat, çevremde gördükçe ve diğer bloglardan okudukça bir şans vermeye karar verdim ve Sammy Dress sitesinden aşağıda gördüğünüz ayakkabı ve kolyeyi aldım.


Siparişimi 6 Kasım tarihinde verdim ve 26 Kasım günü  kargom elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. İlk başta teslim süresi uzun gibi görünse de Çin'den gelen kargo için 20 günün öyle abartılacak bir süre olmadığını düşünüyorum. Ayrıca sitedeki ,"ships in 24 hours" ibaresi olan ürünlerden seçerseniz kargonuza daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Eğer ayakkabı alacaksanız, 1 numara büyük sipariş vermeyi ihmal etmeyin. Ben normalde, 38 giyiyorum babetlerimi 39 numara tam geldi. Malum Çinlilerin ayakları bizlerden daha küçük oluyor :))


Sammy Dress sitesinde, oyuncaktan ev eşyalarına, çantadan aksesuara kadar farklı fiyat seçenekleri ile birçok ürün bulunuyor.

Yukarıda gördüğünüz babet 13$, kolye ise yaklaşık 3$ dı. Kargo ile birlikte 24$ tuttular. Babetlerin ayağımda duruşu beklediğimden çok daha iyi oldu. Kolye, resimde bir şeye benzemese de açık gri veya beyaz bir t-shirt üzerinde gayet güzel olacağını düşünüyorum.

12 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Cok guzeller gule gule kullan cnm

Unknown dedi ki...

bende hiç cesaret edemedim :)
ama bu kadar tavsiye eden olunca acaba bende mi alsam demekten kendimi alamıyorum :)
kolye hoş tek renk kıyafetlerde çok hoş durabilir.
güle güle kullan ;)

Antonella C’est Moi dedi ki...

cute shoes!!! kisses

muhliscakmak dedi ki...

Kargo bedeli ne kadar verdiniz.

PINKY FASHION dedi ki...

@muhlis çakmak: kargo bedeli aldığınız ürüne ve tercih ettiğiniz gönderim şekline göre değişiyor ama ben babet için yaklaşık 10$ verdim

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Aynı babetlerden siyah ve bordo rengini Bambi Kış indirimden 1 hafta önce 20.00 TL ye aldım :)
Dikişi bile aynı, yalnızca iç kısımda BAMBİ yazıyor. Bazı köklü firmalar, (İpekyol, Bambi, Zara) gibi Çin yahut İtalyan menşeili ürünlerin tıpatıp aynısını fabrikalarında üretiyor. Seri sonu fırsatlarıyla Çindeki fiyatlarla neredeyse aynı şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Sevgilerle ..

Sade Bir Yaşam dedi ki...

Güle güle kullan canım, babetlerin çok şirin :') ben henüz cesaret edemedim çinden alışveriş yapmaya bakalım ne zaman kısmet olacak :)

Adsız dedi ki...

o kolyeden bende almıştım , kolyeler değil de her bir kolyenin parçaları birbirlerinden çabuk ayrılıyorlar dikkatli olmak lazim, güle güle kullanın :)

ilknurundunyasi dedi ki...

ayakkabı çok cici iyi günlerde kullanın

deniz saatçioğlu dedi ki...

Babetler çok sevimli, kolye de çok şık bence. Ve de ne kadar ucuz. Ben de siteye bir göz atsam iyi olacak :)

Aygül dedi ki...

Ben de bir çin sitesinden ayakkabı sipariş etmiştim çok şıktı ama 2 haftadır bekliyorum :( bi yolunu bulup satıcıyla iletişim kurdum kargoda kesin gelicek diyor bakalım artkkk :(:(

Unknown dedi ki...

ama çok cici yaaa bana da bunun kırmızı rugan modeli geliyo :)