11 Kasım 2013 Pazartesi

Missha Oje Çıkartıcı Mendil




Özellikle seyahat anında, sıvı oje çıkarıcı taşımak bavula dökülme korkusuyla riskli geldiği için bu tarz oje çıkarıcı mendilleri kullanmaya başladım. Bugüne kadar kullandığım ürünler içinde en çok Missha'nın mendillerinden memnun kalınca bloğumda yer vermeye karar verdim. 


Mendillerin en güzel özelliklerinden biri asetonsuz oluşu. Böylece, ojenizi çıkarırken tırnak ve tırnak etlerine zarar vermemiş oluyorsunuz. Asetonsuz oje çıkarıcılar ilk çıktığında, aseton kadar etkili olup olmadıkları yönünde kafamda soru işaretleri vardı, fakat şimdi görüyorum ki en az aseton kadar başarılılar.


Missha asetonsuz oje çıkarıcı mendil, her biri ayrı paketlenmiş minik mendillerden oluşuyor. Açık renkli ojelerde tek mendil tüm tırnaklarınız için yeterli oluyor. Fakat, koyu renklerde iş değişebiliyor. Missha mendilleri diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu, çünkü kullandığım diğer mendillerde bir tane ile ancak 1 ya da 2 tırnağı çıkarmak mümkün oluyordu.

Siz asetonlu ürünleri kullanmaya devam mı ediyorsunuz, yoksa alternatif bulmaya başladınız mı?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

nobb asetonsuz oje çıkarıcı mendillerde fena sayılmaz koyu renk ojelerde de başarılı sayılır fiyat ve bulunabilirlik açısından daha kolay diye düşünüyorum bu üründen haberim yoktu :)

kozmetikperisi dedi ki...

Ne guzelmis hic denememistim

gooogoook dedi ki...

Bu çok güzel bir öneri oldu;) çok teşekkürler. Birden çok tırnağı çıkarması avantaj.

rebeltakipte dedi ki...

haberim yoktu böyle bir üründen, alıp denemeleyim :)