29 Kasım 2013 Cuma

PASTEL PROFASHION 4'LÜ FAR


Sevgili Sende İncel ve Biricit'in düzenlemiş olduğu #syafroditevent'nin sponsor firmalarından biri de Pastel'di. Bizlere, bronzlaştırıcı pudra, oje ve 4'lü fardan oluşan bir set hediye ettiler. Kahverengi gözlere yeşil makyajı çok yakıştırdığım için kullanmaya öncelikle far paletinden başladım.


Pastel profashion far paleti birbiriyle uyumlu 4 renk ve çift taraflı aplikatörden oluşuyor. Bu seride farklı renk tonlarında palet seçenekleri de mevcut. Bendeki palet 205 numaralı olan.

Farların pigmentasyonu orta derecede, uygularken çok fazla toz çıkarmıyor. En güzel özelliği ise, buğulu göz makyajı yaparken renkler birbirine kolayca karışıyor oluşu. Makyaja başlamadan önce, far bazı uyguladığınız takdirde gün boyu kalıcı. Bazsız çok fazla kalıcı olacağını düşünmediğim için baz uygulamadan hiç kullanmadım. O yüzden o konuda yorum yapamayacağım.


Günlük makyajım için, paletin sol alt köşesinde yer alan koyu yeşil hariç tüm renkleri kullanarak yaptığım makyajı aşağıda görebilirsiniz. Fotoğrafı, sabah işe giderken aceleyle çektiğim için pek birşey belli olmadı ama yine de fikir vermesi açısından resmi paylaşmaya karar verdim. Bu seferlik kusura bakmayın ;)


Sonuç olarak, paletin fiyatının yaklaşık 15 TL olduğunu düşünürsek, fiyat / kalite oranının çok iyi olduğunu düşünüyorum.

6 yorum:

sen de incel dedi ki...

Yeşil tonları sürmek biraz beceri ister sen bu işi çözmüşsün :) Çok yakışmış güle güle kullan canım

audrey dedi ki...

renkler güzelmiş güle güle kullan :-)))

kozmetikperisi dedi ki...

Cok yakismis cnm

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Makyajın çok güzel olmuş canım :)

Mor Hastası dedi ki...

Yeşil tonları severim ama dediğin gibi belli olmamış canım pigmentesyondan mı yoksa çekimden mi anlamadım ama bu hali de güzel :))

Unknown dedi ki...

Kesinlikle harika bir far ben de 201 numarasını kullanıyorum kahve tonları olanını başarılı :)