27 Kasım 2013 Çarşamba

SYAFRODIT BULUŞMASI


Geçtiğimiz Pazar günü, sevgili blogger arkadaşlarım Biricit ve Sende İncelin düzenlemiş olduğu blogger etkinliğine katıldım. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve birbirinden tatlı bloggerların katıldığı toplantı çok keyifli geçti. 


Toplantı sırasında, sohbet ve muhabbetin yanı sıra, Schwarzkopf, Ceres Kozmetik   firmalarının yetkilileri gelerek ürünleri hakkında bilgi verdi ve sorularımızı yanıtladı. Ayrıca, Mihera.com'un kurucuları internet siteleri hakkında bilgi verdiler. Özetlersek, hem eğlendiğimiz hem de bilgilendiğimiz bir etkinlik oldu.




By IVAN pastahanesinin bizler için hazırladığı muhteşem pasta gönüllerimizde fethetti :)) Ayrıca, isimlerimizin baş harflerinin yazılı olduğu cupcakeler göndererek birde sürpriz yaptılar. Bu jestlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederim.


20 blogger arkadaşımın katıldığı toplantıya tam 41, evet tam 41 firma, sponsor oldu ve birbirinden güzel ürünlerinden hediye ettiler. Tüm bu hediyelerle tek tek ilgilenen ve çok emek harcayan sevgili Biricit ve Sende İncel'e tekrar teşekkür ediyorum. Her yönüyle kusursuz bir etkinlik düzenleyerek, güzellik ve makyaj bloggerlarını bir araya getirdiler.

Katkıda bulunan tüm sponsorlara teşekkür ederim. Ürünleri yavaş yavaş kullanmaya başlıyorum. İlerleyen günlerde onlarla ilgili postlar gelmeye devam edecek.

İxora  

Etkinliğe katılan blogger arkadaşlarım ;) En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ..


9 yorum:

sen de incel dedi ki...

Geldiğin için biz teşekkür ederiz canım . Ayrıca senin güzel hediyene bayıldım . Nisa'dan kaçırıyorum bizim evin son favorisi kolyen :)

ilknurundunyasi dedi ki...

Merhaba;
Güzel bir gündü sizi tanıdığım için mutluyum dilerim tekrar bir araya gelebilir daha ayrıntılı sohbet etme imkanı buluruz.
sevgiler

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

Etkinlik dediğin böyle olur gerçekten:)bütün ayrıntılar mükemmel görünüyor;)

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

canım seni tanıdığıma cok sevindim hep blogta yorumlarla konusuyorduk yuzyuze gelmemize mutlu oldum :) insallah yine gorusuruz opuyorum seni:)
hediyen icinde ayrıca tesekkur ederim:)

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

Tanıştığımıza çok memnun oldum. Umarım tekrar görüşme fırsatımız olur :)

Mor Hastası dedi ki...

Tanıştığımıza memnun oldum :))

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Çok güzel vakit geçirdik canım :))

Gülsen Doğan dedi ki...

Merhaba ankaradan gelen blogger olarak sizleri tanıdığıma çok memnun oldum

denizinsarkisi.blogspot.com dedi ki...

Çok hoş bir etkinlik olmuş :)