4 Aralık 2013 Çarşamba

HARANGVOLGYI LIFTING UYGULAMASI


Bu hafta içinde anneme bir sürpriz yapıp onu, Hydrocare Dr. Kleanthous Biorezonans lifting uygulaması yaptırmaya götürdüm. Doğallık takıntısı yüzünden ilk başta çekimser davrandı. Fakat Harangvolgyi ürünlerinin gücünü doğal bitki özlerinden aldığını ve içeriklerinde parabende dahil kansere neden olan hiçbir madde bulunmadığını duyunca rahatladı ve uygulamayı yaptırmayı kabul etti.


Çiftehavuzlarda bulunan Harangvolgyi salonuna ilk girdiğiniz anda aroma terapi etkisi yaratan güzel kokular sizi karşılıyor. Uygulama, mum ışığında huzurlu bir ortamda yapılıyor. Kısacası rahatlamanız ve kendinizi özel hissetmeniz için herşey düşünülmüş durumda.


Uygulamayı yapan Pınar Hanım, inanılmaz pozitif ve güler yüzlü. Nasıl bu kadar pozitif olabildiğini soruyorum.  Harangvolgyi çalışanlarının güne meditasyon yaparak başladığından bahsediyor.


Lifting uygulaması, temizleme ve peeling işlemleri ile başlıyor.


Cilt yüzeyi bakıma uygun hale geldikten sonra Hyalüronik asit ve kolajen içeren Hydrocare Serum uygulamasına geçiliyor. Sonrasında, toksinlerin atılması için drenaj masajı uygulanıyor ve ardından ultrasound liftin işlemine geçiliyor.


Ultrasoun liftin işlemi, cildin anında toparlanmasını ve ince kazayağı gibi ince kırışıklıkların giderilmesini sağlıyor.


Bakım oksijen maskesi ile tamamlanıyor. 


Uygulamanın etkisini gözle görebilmemiz için başlangıç olarak sadece yüzün sağ tarafına işlem yapıldı. Özellikle dudak kenarındaki çizgilere bakarsanız sol taraf ile sağ taraf arasındaki farklılığı rahatça görebilirsiniz diye düşünüyorum. Sol taraftaki mimik çizgisinin sağ tarafta yok olduğunu görünce o an kısa süreli bir şok yaşadım. Ayrıca, uygulama yapılan taraf toparlanmış ve daha gergin bir hal almıştı.

Tedirgin bir şekilde bakım yaptırmayı kabul eden annem, uygulama sonrasında çok memnun ayrıldı. Eve gittiğimizde ise, botoks yaptırmadığımız konusunda babamı ikna etmem için tüm fotoğrafları kendisine göstermem gerekti :)

Etkinin daha belirgin hale gelmesi için ise uygulamanın yaklaşık 6 defa tekrarlanması öneriliyor.


Uygulamanın baş rol kahramanı Harangvolgyi Hydrocare Serumu alarak evde bakımınıza devam etmeniz mümkün. Tek yapmanız gereken ürünü sabah akşam uygulamak. Cilt tarafından anında emilen ürün makyajınız için iyi birde baz görevi görüyor.


Diğer uygulamalar ve ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Harangvolgyi Türkiye sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

8 yorum:

Şepşeker dedi ki...

Canım fiyatı nedir bu uygulamanın ?

Unknown dedi ki...

anneciğin de cok guzel ki senın gıbı

PINKY FASHION dedi ki...

@şepşeker ; canım uygulamanın fiyatı 230lira daha detaylı bilgiye siteden ulaşabilirsin ;)
http://hv-turkey.com/fiyat-listesi.html

audrey dedi ki...

haftaya gideyim ben de bu hafta vaktim yoktu gidemedim.. çok başarılı olmuş..

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

harika olmus canım annene sevgiler:)
bende haftaya gitmeyi dusunuyorum
mimledim seni bu arada:)

Mor Hastası dedi ki...

Evet haftaya gitmeyi düşünüyoruz bizde yaseminle :)) bakalım..
Bizde güzelleşelim :))

Kuzununannesi dedi ki...

zaman gectıkce bunları arayacagız anlasıldı :) sevgıler tatlıma...aa cekılısıme beklerım :) haha :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

bunu da öğrenmem çok iyi oldu ve cidden o dudak kenarı çizgilerinin kaybolmuş olması şaşırtıcı. aklımda bulunmalı çünkü yaş artık ilerliyor:))