26 Aralık 2013 Perşembe

M. ASAM SİHİRLİ FONDÖTEN


M. Asam bugüne kadar gördüğüm kullandığım fondötenler arasında en farklı olanı. En büyük özelliği ise, her cilt tipine ve rengine uygun olması. Ürünün sadece tek rengi bulunması ve onunda çok koyu oluşu ilk başta gözümü korkutmuştu. Fakat, cilde uygulanır uygulanmaz cilt rengini alışı ve tamamen uyum sağlanması üründen etkilenmeme yetti.


Köpüksü yapıda olan fondöten gözenekleri kapatmadan pürüzsüz görünüm sağlıyor. Ayrıca mat bitişi sayesinde pudra kullanmanıza gerek duymadan makyajınızı tamamlayabiliyorsunuz. M. Asam fondöteni kullandığımda, sadece sivilce izlerim için kapatıcı kullanıyorum, bana yetiyor.


Hoş ve hafif kokusunu hassasiyeti olanlar bile seveceklerdir diye düşünüyorum. Zaten yüzünüze uygular uygulamaz koku tamamen kayboluyor.


Yukarıdaki resimde cildim ile son derece uyumsuz görünen renk dağıtınca tamamen cilt rengini alıyor. Uygulanmış halini ise aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Cilt ile bütünleşen ürün gün içinde dağılma yaparak kıyafetlerinize vs. bulaşmıyor.


Kullandığım ürünlerin iyi yönleri olduğu kadar olumsuz taraflarını da yazmayı seviyorum. Ancak şu ana kadar bununla ilgili herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım. Sadece, güneş koruyucu özelliği olsaydı fena olmazdı diye düşünüyorum.

30ml'lik ambalajda satılan ürünün fiyatı 85 ile 95 lira arasında satıldığı yere göre değişiyor. Yıllardır eczanelerde satılan M. Asam Magic Finish dermokozmetik fondöteni artık Gratis ve Watsons mağazalarında da bulabilirsiniz.

6 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Bende merak ediyorum bu fondöteni.Güle güle kullan canım benim :)

nily21 dedi ki...

çok merak ediyorum bu fondöteni ilk fırsatta alacağım :)

makyajlı kareler dedi ki...

Gule gule kullan canım ben bu urune bayıldım; )

Gülsen Doğan dedi ki...

Ben ba-yıl-dım bu ürüne..
Bi türlü aradığını bulamazsın da işte bu dersin ya benim gözbebeğim artık bu ürün :)

Aner dedi ki...

Fondoten kullanmiyorum ama bu fondotenin methini cok duydum. Gule gule kullan :)
Sevgilerimle

reyhane dedi ki...

Fotolar şahane, güle güle kullanın