7 Haziran 2014 Cumartesi

MATRIX BIOLAGE İNCELEMESİ


Matrix Biolage şaç bakım ürünleri ile yaklaşık 1 ay önce tanıştım. Saçlarım kalın telli, kuru ve kabarmaya meyilli olduğu için Smooth Proof serisini kullanıyorum.

Ürün; elektriklenmiş, asi saçları yumuşak, parlak ve kontrolü kolay yapmayı vaat ediyor. Benim gözlemim, ürünün vaatlerini yerine getirdiği yönünde. Parlaklıkla ilgili çok fazla değişiklik gözlemlemedim ama yumuşaklık ve elektriklenmeyi önleme konusunda başarılı olduğunu söyleyebilirim.


 
Daha önce kullandığım bir çok şampuandan farklı olarak, güzel bir çiçek kokusuna sahip. Hatta, ilk olarak kokusuyla dikkatimi çektiğini söyleyebilirim ;) Kokuya karşı hassasiyetiniz varsa, siz yinede almadan önce bir koklayın derim. Nede olsa zevkler ve renkler farklılık gösterebilir.

Ürünlerin hoşuma giden bir diğer özelliği ise, paraben içermemeleri oldu. Önceden, içeriklere takılmazdım ama bu konuda bilinçlendikçe daha seçici davranmaya başladım.

Sizde denemek isterseniz, Matrix Biolage saç bakım ürünlerini kuaförlerde bulabilirsiniz.

Not: Dresslily ile ortak düzenlediğimiz çekiliş devam ediyor. Katılmak isterseniz tık tık

2 yorum:

İlknur Kağan dedi ki...

20 gündür minik paşa her uyuduğunda bende yatıp dinleniyordum. ama artık yeter dedim ve bugünkü ilk fırsatta bilg. başına oturdum :) Blogları okumayı çok özlemişim :)Güzel kombinlerinizi görmeyi de ...

Kuzununannesi dedi ki...

canım deneyımlerın nefıs en onemlısı her seyı deneyıp cıldının sahane olması bence sahane...sevgıler..ozlemısım senı:)