9 Aralık 2014 Salı

BLOGGER EVENT - #biricit3yasinda


Geçen hafta sevgili Yasemin bloğunun 3. yılını harika bir etkinlik düzenleyerek kutladı. Her şey kusursuz ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Kendisine tekrar teşekkür ederim.


Öncelikle, etkinliğin gerçekleştiği Grillo'dan bahsetmek istiyorum. Yemekler ve özellikle tatlılar çok lezzetliydi. Geniş yemek seçeneklerinin sunulduğu menüden, biraz tedirgin bir şekilde pizzayı seçtim. Tedirgin olmamın sebebi ise, kolay kolay pizza beğenmememden kaynaklanıyordu. Öncelikle, ince hamurlu olmalı ve peyniri çok yağlı ve tuzlu olmamalıydı. Tam istediğim gibi çok hafif ve lezzetli bir pizza geldi. Sonrasında ikram edilen trileçe ise yediklerimin içinde en iyisiydi!!! Eğer yolunuz Mecidiyeköy'e düşerse mutlaka bir şans vermenizi tavsiye ederim.


Hepsi birbirinden güzel ve bakımlı bloggerlarla toplu fotoğrafımız...



O gün bizi sponsorlarda yalnız bırakmadılar. Fruit Flowers'ın genel müdürü bizlere ürünleri hakkında bilgi verdi ve denememiz için her birimize yukarıdaki çikolata kaplı kek ve kurabiyelerin bulunduğu sepeti hediye etti. Daha önce, meyve ve kurabiye sepetlerini gördüğümde sadece görüntüden ibaret olduğunu düşünür ve tatlarına bakmazdım. Fakat, Fruit Flower's ürünlerinin hiç bir kimyasal kullanılmadan, gerçek çikolata kullanılarak, en taze ürünlerden üretilip titizlikle hazırlandığını öğrenince etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Akşam, eşimle birlikte bize hediye edilen sepetteki ürünleri denedik ve lezzet ile görüntünün aynı anda olabileceği yönünde ikna olduk :)) 

Bu arada, sadece sitedeki ürünlerden birini seçmek zorunda değilsiniz. Fruit Flower's özel günleriniz için isteğiniz doğrultusunda kişiye özel ürünlerde hazırlıyor. 



Günün bir diğer sürprizi ise GoldMaster ütülerdi. Ütü yapmayı pek bilmem ve sevmem ama böyle bir ürün hediye edilince denemek ve görüşlerimi öyle paylaşmak istedim. Ütü yapan hanımların ilk dikkat ettiği şeyin hafiflik olduğunu bildiğim için hemen ütü hafif mi diye elime aldım ve bu testi başarıyla geçti.



Diğer bir önemli konu ise, buhar gücüydü. GoldMaster Amor seris, ütüler dakikada 190 gram buhar gücüne sahip. Yani piyasada bulunan muadillerinden hiç aşağıda kalır bir tarafı olmadığı gibi fazlası da mevcut.


Bu anlattıklarımın hepsi, ütüyü çalıştırmadan anlayabileceğiniz özellikler olduğu için bu kıyaslamaları kolaylıkla yapabildim. Fakat, iş kırışıkları açma kısmına gelince mecburen ütüyü kullanmak zorunda kaldım :)) Gönül isterdi ki ütüyü gömlek üzerinde test edeyim ama kendime güvenemediğim için t-shirt ile denedim. Kırışık olan bölgeden tek sefer geçmeniz, kırışıklığı açmak için yeterli olduğu için bu sınavdan da, hem ben hem de GoldMaster başarıyla geçmiş oldu:))


Bizi yalnız bırakmayan diğer bir marka ise Harmolance'dı. Marka, bizlere ortaya nasıl çıktıklarını samimi bir dille anlatarak ayak bakım kremi ile Omega 3 hediye etti. Ayak ve topuk kremi ile ilgili diğer blogger arkadaşlarımdan olumlu yorumlar duyunca hemen o gün kullanmaya başladım. Ürünü, daha sonra detaylı bir şekilde yorumlayacağım ama şimdilik duyduğum övgüleri hak ettiğini söyleyebilirim ;)


Kalp dostu, Sodyum içermeyen Nano Tuz da o günkü buluşmamızda bizimleydi. İçeriğinde, sodyum olmaması nedeniyle, tansiyon ve kalp hastalarının güvenle kullanabileceği söylendi. Ayrıca, iyot ve mineral bakımından zengin olması nedeniyle, mineral dengelemeye de yardımcı oluyormuş.


Sponsor firmalar, o kadar fazlaydı ki hepsini bir posta toplayamadım ve giriş olarak sadece o gün aramızda olanlara yer verdim. Bir sonraki, postumda, tüm sponsor firmaları paylaşacağım.

Katılan bloggerların listesi;


1-audreyblog            http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/ 
2-biricitinyeri -yasemin kokulu bir hayat        http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/ 
3-evrendenalhaberi   http://www.evrendenalhaberi.com/ 
4-gulumse yuzume    http://gulumseyuzume.blogspot.com.tr/  
5-hayat receli            http://hayatreceli.blogspot.com.tr/  
6-huzunsarısı            http://huzunsarisi.blogspot.com.tr/
7-kırıksemsiye           http://kiriksemsiye.blogspot.com.tr/  
8-kızılcıkserbetim      http://kizilcikserbetimm.blogspot.com.tr/  
9-sirinkanatlar            http://sirinkanatlar.blogspot.com.tr/  
10-makyaj guncesi     http://www.aysegulyaziyor.com/  
11-makyajlı kareler    http://makyajlikareler.blogspot.com.tr/    
12-makyaj kelebeği   http://makyajkelebegi.blogspot.com.tr/ 
13-pınarlahayat         http://pinarlahayat.blogspot.com.tr/   
14-pinkyfashion         http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/ 
15-sebnems blog      http://www.alisverismakyaj.com/  

5 yorum:

darkolivee dedi ki...

Bloggerlar ile sohbeti toplanmayı o kadar çok özledim ki, İzmir'den taşındığımdan beri hiç imkan bulamadım, ne güzel görünüyorsunuz kızlarrrr

Locosmetico dedi ki...

Güzel bir etkinlik olmuş ;) Bana da mutlaka bekliyorum :) www.locosmetico.blogspot.com

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

canım iyiki geldin yeniden gorduğume sevindim seni, yine gorusmek uzere:)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Gerçekten keyifli bir gün geçirdik.Yazın sayesinde o günü hatırlamak çok hoş oldu :)

Fidan Başaran dedi ki...

merhaba
nasılsınız?
21 aralık blogger buluşmamıza beklerim
http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/11/21-aralk-2014-te-6blogger-bulusmamz-var.html