2 Aralık 2014 Salı

KIEHL'S RARE EARTH GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ MASKE


Şu dünyada bir Ayşe'nin kepek sorunu bir de benim sivilce sorunum devam etmeye devam edecek diye düşünüyorum. Aslında, sayı olarak çok fazla sivilce olmamasına rağmen arada bir tane çıkıp yüzümde iz bırakıyor. Tabi bu da benim sinir olmama yetiyor.


Geçen sene çok yakın bir arkadaşım geniş gözeneklerinden ve sivilcelerinden Kiehl's Rare Earth Gözenek küçültücü maske ile kurtulduğunu söylemişti. Elimdeki ürünlerin bitmesini beklerken uzunca bir süre geçmiş olsa da sonunda maskeye kavuştum. Ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, gözenekler de küçülmeyi gözlemlemek için çok erken olsa da ilk kullanımdan itibaren cildinizi daha temiz olduğunu ve nefes aldığını hissediyorsunuz.


Ürünü, peeling işlemininden sonra uyguluyorum. Hatta, banyodan sonra kullanırsanız gözenekler daha fazla açık olacağından faydasını daha iyi görebilirsiniz. Cildinizin durumuna göre, haftada 1 veya 2 defa kullanmak yeterli oluyor. Ben haftada 2 defa düzenli kullanıyorum.

Bu maskeyi diğerlerinden ayıran özelliklerden biri içeriğinde gerçek amazon kili kullanılması. Maskeyi sürdüğünüz anda yüzünüzde hissettiğiniz ferahlama ile birlikte ürünün gözeneklerinize nüfus ettiğini anlayabiliyorsunuz. Maskenin diğer bir artısı ise uygulamadan sonra cildinizde gerginlik ve kuruluk hissetmemeniz. Bu nedenle, cildiniz yağlı olmasa dahi rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum.


Peeling ve sonrasında maske ile temizlediğim gözeneklerimi içeriğinde alkol olmayan bir tonik ile sıkılaştırıp (gözeneklerin kapanması için tonik asla atlamamız gereken bir adım) sonrasında nemlendirici uyguluyorum ve haftalık cilt bakımımı sonlandırıyorum. Günlük cilt temizliğinin yanı sıra, haftalık yapacağınız peeling ve maske bakımı cildinizin daha temiz ve gözeneklerin daha küçük olması için önemli. Lütfen, haftada 1 kere de olsa cildinizi derinlemesine temizlemeyi ihmal etmeyin.


Maske 142 gramlık kavanozlarda satılıyor. Yüze ince bir tabaka olarak uygulandığından bereketli olacağını düşünüyorum. Fiyatı ise, 79 lira. İncelemek isterseniz, Kiehl'sin internet sitesini  (http://www.kiehls.com.tr/ ) ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

Fiyatı uygunmuş,denemek lazım

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Ben de kullanıyorum bu maskeyi v eçok memnunum. Bereketli konusuna gelirsek gerçekten öyle, sür sür bitmedi kaç aydır :)

kozmetikperisi dedi ki...

Fiyati hiç fena değil henüz denemedim ama güzele benziyot:)