30 Ocak 2015 Cuma

GOSH BROW KIT - KAŞ FARI


Bu haftayı "kaş" haftası ilan etmiş ve sevdiğim ürünleri tek tek sizlerle paylaşmaya karar vermiştim. Bu haftanın son ürünü uygun fiyatlı ve iyi bir kaş farı arayanlar için ideal olduğunu düşündüğüm Gosh Brow Kit.


Ürünün ambalajı makyaj çantasında taşımak için ideal ve aynalı oluşu büyük kolaylık. İçeriğinde, 3 farklı renk far, 1 adet mum ve çift taraflı uygulama fırçası bulunuyor. Tüm kaş farlarını uygulamak için Mac 266 numaralı fırçasını kullandığım için fırçayı daha denemedim ama yinede içinde fırça olması acil durumda kurtarıcı olabilir diye düşünüyorum.


Kitte 3 farklı renk far seçeneğinin oluşu bu kiti almamda etkin rol oynadı. Böylelikle, renkleri birbirleri ile karıştırarak, kaşlarım için en doğru rengi bulabiliyorum. Pigmentasyonları orta derece, çok yoğun olduğunu söyleyemeyeceğim. Uygulama esnasında kesinlikle tozutmaması ise büyük artı. 


Kitte en  nadir kullandığım ürün ise, genelde dar vakitte makyaj yapmak zorunda olduğum için sabitleme mumu. Daha önceki postlarımda da belirttiğim gibi, mum ürünün daha kalıcı olmasını ve kaşlarınızın şeklinin bozulmamasını sağlıyor.

Gosh markası, sadece Gratis'ler de satılıyor. Kitin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 38 liraydı, fakat ben %40 indirimde yakaladığım için 23 lira ödemedim. Ürünün kalitesini düşününce, fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum ;)

Bu post ile "kaş haftasının" sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umarım bir faydası olmuştur. Aslında, kaşlarım için kullandığım ürünler hepsi bu kadar değil, fakat içerinden en sevdiklerimi ve genelde uygun fiyatlı olanları seçmeye çalıştım. Bunlar dışında, birde Mac'in asansörlü kaş kalemini sıklıkla kullanıyorum, rengi kaşlarıma tam uyum sağladığı için çokta seviyorum. Fakat bittiği ve yenisini henüz almadığım için burada yer veremedim. Sizin favori kaş ürününüz hangisi? 

8 yorum:

audrey dedi ki...

şu anda en favorim smashbox oldu :-))

ilke Çevik dedi ki...

Oriflame'nin 3lü kiti var buna benzer en çok onu sevdim. Daha önce flormar kaş kalemi kullanıyordum. Onla pek anlaşamadım... Birde MUFE nin kaş boyası var o da fena değil ama sanırım kaş farına daha bir alışık elim =)

İnci Çelik dedi ki...

Renkleri bana da çok uygunmuş. Bir deneyeyim ben de.

Unknown dedi ki...

Güzel renkler.

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Bir indirimde şans verebilirim bende buna.Güle güle kullan canım :)

birgulunlezzetleri dedi ki...

Yaşasın kızımın var ondan kullanıyorum. Bence çok güzel ürün.
Sevgiler

Önce Kadın Sonra Anne dedi ki...

Gratiste yeni çıkan bu Gosh ürünlerini ben de kullanmaya başladım göz kalemi, pudra ve kaş kalemi aldım hepsinden memnun kaldım
Face Süslü Melo sayfama ekliyorum genelde resimlerini

Filiz Çatalkaya Orhan dedi ki...

Guzel bir urune benziyor.. Gule gule kullanin..