26 Ocak 2015 Pazartesi

SMASHBOX KAŞ FARI - Brow Tech Trio


Bu haftayı, "kaş" haftası ilan ettim ve sorunlu kaşlarıma şekil vermek için kullandığım ürünleri ayrı ayrı postlarda paylaşmaya karar verdim. Kaşlarıma sorunlu dememim sebebi, bundan yaklaşık 10 yıl önce ince kaşlar modayken kaşlarımı incecik aldırmam sorucu kaşlarımın küsmesi ve istediğim kalınlığa bir daha tekrar gelmemesi :((


İlk olarak, yeni kullanmaya başladığım ve en sevdiğim ürün halinde gelen Smashbox kaş kiti ile başlamak istiyorum. Kitin içeriğinde 2 adet far ve 1 adet sabitleme mumu bulunuyor. Pigmentasyonunun çok yoğun ve farın kalıcı oluşu bu ürünü çok sevmemde etkili oldu.

Ürünü anlatmaya ambalajından başlayacak olursak. Şeffaf kapağını ve elinize aldığınızda kalitesini hissettiren kutusundan memnun kaldığımı söylebilirim. Ambalajı ile ilgili tek minik şikayetim çevirmeli kapağa sahip oluşu oldu. Aç - kapa kapaklardan olsa daha pratik olurdu diye düşünüyorum.


Smashbox kaş farlarının, kaşınızın rengine göre 5 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bendeki rengi, koyu kahverengi kaşlar için ideal Brunette. Diğer renklerini merak edenler Smashbox'ın sitesini ziyaret edebilirler.

Ürünü uygulamak için Mac'in 266 numaralı açılı fırçasını kullanıyorum. Fırçama öncelikle, paletteki açık rengi alıp boşluklarını dolduruyorum. Sonrasında, ise koyu rengi alıp kenarlarını belirginleştiriyor ve kaşıma derinlik kazandırmaya çalışıyorum. Paletteki, kaş mumunu ise, en son kullanıyorum. Doğruyu söylemek gerekirse, zamanım kısıtlı olduğu zamanlarda mum sürme kısmını atlayabiliyorum ;)

Bu arada, Smashbox ürünlerini seven ama bulmakta zorluk çekenlere bir müjde vereyim. Smashbox tekrardan Türkiye'de satılmaya başlandı. Siz Smashbox ürünlerini daha önce denediniz mi? En sevdiğiniz ürün hangisi yorum olarak paylaşır mısınız?

10 yorum:

Filiz Çatalkaya Orhan dedi ki...

Bu urunu ilk defa duyuyorum.. Sanirim kaslarimla ilgili pek sorun yasamadim ondandir..

Unknown dedi ki...

Bu aralar iyi bir kas fari ariyodum. Bu post tam da denk geldi, sahane oldu. Alinacaklar listesine ekledi :)

Zeyno'nun Mutfağı dedi ki...

Çok iyi bir ürüne benziyor..Denemek lazım :)Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Ben de kasfari ve kalemi kullanan biri olarak ilgimi çekti. Acaba hangi mağazalarda satiliyor

Makyaj Kelebegi dedi ki...

90'lı yılların sonu pek çoğumuzun kaşlarının felaketi oldu sanırım.Bende istediğim kaş ürününü henüz bulmuş değilim.Bu nasıl durur epeyce merak ettim şimdi...

nily21 dedi ki...

Filiz'e katılıyorum, eski resimleri görünce inanamıyorum kendime :) Ama son dönem moda olan abartılı kaşları da sevmiyorum doğrusu. Doldurulduğu pek belli olmayan doğal görünümlü kaşlar daha güzel duruyor bence

Güloanne mutfakta dedi ki...

Kozmetik ürünleri takip etmek çok zor. Her gün yeni bir ürün çıkıyor.Bu konuda çok zorlanıyoruz doğrusu Sevgiler

Unknown dedi ki...

Güzel bir ürüne benziyor.

kozmetikperisi dedi ki...

be şu sıralar kalem formlu ürünler deniyorum ama smash box'ı da merak ettiğim için ilk fırsatta bakacağım:)

Unknown dedi ki...

ince kaş odası sonrası kaşları istenilen forma sokmak benim de sorunum açıkçası sizin gibi.. kaş haftası yazılarını okudum. bu ürünü en kısa zamanda deneyeceğim,teşekkürler :)