27 Nisan 2015 Pazartesi

HARMOLANCE AYAK VE TOPUK BAKIM KREMİ


Her zaman söylerim, ayakkabıyı güzel gösteren bakımlı ayaklardır. Hiç kuşkusuz, çatlaklarla dünyanın en güzel ayakkabısını da giyseniz son derece kötü ve rahatsız edici görünecektir.


Harmolance ayak ve topuk kremi, özellikle topuk çatlaklarını geçirme konusunda son derece iddialı bir ürün. Formülündeki, değerli bitki ekstreleri, B vitamini ve salisilik asit düzenli kullanıldığında kalınlaşmış, çatlamış derinin yumuşamasını ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Özellikle, menopoz döneminde olan bayanlar topuklarının çatlamasından sıklıkla şikayetçi olurlar. Harmolance ayak ve topuk bakım kremi, bu dönemdeki kadınlar tarafından da kullanıldığında etkili sonuçlar alınabiliyor.


Topuklarımda çatlak problemi olmamasına rağmen, pedikür süremi geciktirmek için kullanıyorum ve bu konuda da başarılı olduğunu söyleyebilirim.


Ürün 100ml kavanozlarda satılıyor. Yoğun yapıya sahip olduğu için uzun süre kullanabiliyorsunuz. Ürün, hakkında daha fazla bilgi ve satın almak isterseniz http://www.harmolance.com/ inceleyebilirsiniz.

1 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Güzel bir ürüne benziyor cnm Güle güle kullan:)