15 Haziran 2015 Pazartesi

ELİDOR DOĞANIN ENERJİSİ İLE GÜCÜNÜ DOĞALLIKTAN ALAN SAÇLAR


Son zamanlarda, en fazla övgüyü saçlarım almaya başladı. Eskisine göre daha canlı görünmeleri sebebiyle çoğu zaman saçlarıma ne yaptırdığım soruluyor. Bugün bu sorulara toplu cevap verip, küçük sırrımı açıklayacağım.


Evle iş arası koşuşturma arasında geçen hayatımda, benim kadar saçlarımda yoruluyor ve yıpranıyor. Saçlardaki bu yorgunluğu gidermek için Elidor’un Doğanın Enerjisi Serisini geliştirdiğini görünce, ben de denemeye karar verdim ve mükemmel sonuç aldım.

Seride, iki varyant bulunuyor. Birincisi; gücünü Ginseng Kökünden alan Canlı ve Dirençli Saçlar. İkincisi ise; içeriğinde Angelica Kökü bulunan Güçlü Saç Uçları.


Elidor Doğanın Enerjisi Canlı ve Dirençli saçlar, saçın 5 kat daha canlı ve dirençli kalmasını sağlıyor. Bu seride,  şampuan, saç kremi, ekspres bakım spreyi ve 7/24 şekillendirici bakım kremi bulunuyor. Ben şu an bu serideki ürünleri kullanıyorum. Normalde kuru ve yorgun olan saçlarım bu seriyi kullanmaya başlamamla birlikte daha canlı ve bakımlı görünmeye başladı. Büyük şehrin olumsuz etkileri, Ginseng Kökünün içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde yok olmaya başladı.


Elidor Doğanın Enerjisi Güçlü saç uçları ise, saçın kırılmalara karşı daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Angelica kökü, topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin kökten uca daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Elidor, angelica kökünün bu özelliğini saçlarımız için bir avantaja çevirip bu bakım serisini yaratmış. Seride, şampuan, saç bakım kremi ve ekspres bakım spreyi bulunuyor.


Siz de benim gibi, doğal ürünlerin gücüne inanıyor ve saçlarınızın daha canlı ve sağlıklı görünmesine önem veriyorsanız, Elidor Doğanın Enerjisi serisini mutlaka denemelisiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

canım blogun çok güzel seni bir blog keşif etkinliğinde görmüştüm. benim blogumada beklerim.

annesininkizi5.blogspot.com.tr