5 Şubat 2016 Cuma

Vaseline Nemlendirici Jeli Yeniden Keşfedin





Tahmin ediyorum, Vaseline Nemlendirici Jeli cildinin yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesi için bugüne kadar birçoğunuz kullanmışsınızdır. Ben bugün sizlere söz konusu ürünün farklı kullanım alanlarından bahsetmek istiyorum. Buradaki amacım, ufak tüyolar sayesinde uygun fiyatlı bir üründen farklı kullanım alanları yaratmak.


İlk olarak, çok pratik bir DIY (kendin yap) projesi anlatacağım. Bunun için ihtiyacınız olan sadece 2 kaşık Vaseline Nemlendirici Jel ve Tuz. Yapmanız gereken ise malzemeleri bir kabın içinde birbiriyle karıştırmak. İşte sadece bu kadar kolay ve uygun bütçeli bir DIY ile kendi vücut peelinginizi hazırlayabilirsiniz. Ben hazırlarken deniz tuzu kullandım ama daha iri partiküller içeren peelingden hoşlanıyorsanız toz şeker veya iri taneli tuz da kullanabilirsiniz. 


Vaseline Nemlendirici Jeli el ve ayak tırnak diplerinize uygulayarak manikür ve pedikürünüzün ömrünü uzatmanız da mümkün. Tek yapmanız gereken, tırnaklarınızın her birine Vaseline Nemlendirici Jel ile 5 saniye masaj yapmanız. Sonra, istediğiniz renk ojeyi sürüp tırnaklarınızı renklendirebilirsiniz.


Son olarak, Vaseline Nemlendirici Jeli kullanmayı en sevdiğim halinden bahsetmek istiyorum. Eminim, bu bahsedeceğim özellik benim gibi birçok makyaj severin de hoşuna gidecektir. Vaseline’i allık ve göz farınızın altına baz olarak kullanabilirsiniz. İnce bir tabaka Vaseline Nemlendirici Jeli, allık ve farınızı sürmeden önce göz kapaklarınıza ve yanaklarınıza hafifçe uygularsanız makyajınızın daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Ürünü detaylı incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Böyle joker bir ürünün pahalı olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Resimlerde gördüğünüz, 100ml Vaseline Nemlendirici Jel’i tüm market, parfümeri ve eczanelerde yaklaşık 6.95 liraya alabilirsiniz.

Vaseline hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.




3 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Vaselinle peeling fikri çok guzelmis uygulayacağı cnm:)

Kozmetik Blogum dedi ki...

Normalde elde ayakta sertleşen bölgelerde kullanıyorduk,öğrendiğimiz iyi oldu.

GÜLÜMSE YÜZÜME dedi ki...

Makyaj altına kullanıldığını ilk kez görüyorum. Güzel bir yazı olmuş.