1 Mayıs 2016 Pazar

Rahatlık Kot Pantolon



Benim gibi resmi kurumlarda çalışanlar iyi bilirler ki işimiz dolayısı ile giymek zorunda olduğumuz o kalem etekler, kumaş pantolonlar, topuklu ayakkabılar hiç bir zaman kotumuzun, spor ayakkabılarımızın yerini tutmuyor, tutamaz da. Her mesai günü o jilet gibi diye tabi edilen elbiselerimin içinde en çok hayal ettiğim şey, hafta sonu geldiğinde kotumla, t-shirtümle ve tabi ki spor ayakkabılarımla rahatlığın ve özgürlüğün tadını çıkarmak oluyor. İçlerinden en vazgeçilmezi, benim için özellikle kot pantolon. Kendimi en rahat ve hatta belki inanmayacaksınız ama şık hissettiğim parça o. Hem üstelik moda o kadar gelişti ve değişti ki, kot pantolon giydiğinizde artık sadece "evin asi çocuğu" gibi görünmek zorunda da değiliz artık. Her şey tamamı ile kot pantolonlarımızın modeline ve onu nasıl kombinlediğimize bağlı. Yırtık bir jeanin üzerine, baskılı bir t-shirt giydiğinizde o asi havayı yakalayabiliyorken, aynı jean ile düz bir bady ve üzerine şık bir blazer giyip, bir de topuklu ayakkabı ile kombinleyince son derece modern ve şık bir görünüm elde edebiliyoruz. Modanın bu gelişimine hayran olmamak gerçekten de elde değil.

Son zamanlarda dolabıma şöyle bir baktım da, haftanın beş günü, sekiz saat giydiğim kıyafetlerime mecburen öncelik vermekten, canım kot pantolonlarımı baya bir boşlamışım. Hepsinin yavaş yavaş ahı gitmiş vahı kalmış derecesine geldiğini fark etmemle kafamda da alış veriş sinyalleri çalmaya başladı tabi. Hemen açtım Hepsiburada.com 'u. Çeşit çeşit kot pantolon modelleri gözümün önünden sıra sıra geçerken, kafamda hangisini seçeceğime dair en ufak bir fikir bile yoktu. O kadar çok çeşit vardı ki, hiç birisini gözden kaçırmayayım derken erkekler için olan modellere bile bakmaya başladığımı fark ettim. Hatta gözüme bir kaç model de kestirmedim değil. Eşime de güzel bir sürpriz yapmış olurum fena mı?


Hem kendime alacağım modelle çok uyumlu olacak bir erkek kot pantolon modeli de bulurum, bir örnek giyeriz eşimle. Birazdan tercihimi yapıp, siparişimi vereceğim. Zaten bir iki güne de elimde olmuş olur. Şimdiden eşime hediyesini vereceğim anın ve yeni kotlarımız ile geçireceğimiz harika bir hafta sonunun hayalini kurmaya başladım bile.

1 yorum:

Moda Düşleri dedi ki...

Kot pantolonun rahatlığı tartışılmaz :)