11 Eylül 2017 Pazartesi

Bebeğinizin Uyku Kalitesini Artırın!



Yeni doğandan 3 yaşa kadar olan bebeklerin için uyku büyük bir önem taşıyor. Çünkü 0-3 yaş dönemi, bebeğin gerek zihinsel gerekse bedensel gelişimini sağladığı önemli bir evre. Dolayısıyla bebeğin gün içerisinde düzenli olarak uykusunu alması gerekiyor. Dolayısıyla beyin gelişiminin %80'ninin tamamlandığı bu dönemde, uyku saatlerine dikkat edilmesi başlıca önemli kriterlerden.
Uykunun bebek üzerinde birçok yönden avantajları da bulunuyor. Karanlık ortamda uyurken bebekten salgılanan melatonin hormonu, bağışıklık sistemini güçlendirerek büyüme hormonunun daha fazla salgılanmasına destek oluyor. Gün içerisinde yorulan ve çalışmayan kasları, uyku esnasında çalışarak daha fazla enerji kazanmasına yardımcı oluyor. Nöronlar arası bağları güçlenerek öğrenmeye ve keşfetmeye daha meraklı hale geliyor. Ancak iyi bir uyku için yatak kalitesi de oldukça önemli. Yatsan, bebeğiniz için seçeceğiniz başlıca yatak markaları arasında yer alıyor. Kaliteli ve seçkin yatak modelleri arasından seçiminizi yaparak bebeğinizin gece konforuna destek olabilirsiniz.

Yatsan Yataklar ile Hassas Uyku Dönemi

Son derece sağlıklı ürünler ortaya koyan Yatsan, bebek grubunda yer alan yatakları ile hem bebeklerin hem de ebeveynlerin memnuniyetini gözetiyor. Yatak seçenekleri, hassas uyku sürecinde bebeğinizin konforunu gözetirken vücudunun hava almasına da yardım ediyor. Böylelikle gece boyunca bebeğiniz kesintisiz bir uyku süreci geçirmiş oluyor.

Omurga Sağlığına Yardımcı Ürünler

Özel tekniklerle ve teknolojik yeniliklerle donatılan Yatsan bebek yatakları, omurga sağlığına da büyük katkıda bulunuyor. Uyku süresince bebeğinizin omurgasını tüm noktalardan kavralayarak güne daha dinlenmiş şekilde başlamalarını amaçlıyor. Tüm ürün gruplarında, akıllı destek sunan pocket yay teknolojisi kullanılıyor. Ön ve arka yüzlerinde bulunan gözenekli sünger katmanları, kan dolaşımını dengeleyerek vücutta masaj etkisi yaratıyor. Bebek yataklarının dış yüzeyinde ise yumuşak dokunuş hissi veren milky kumaşa yer veriliyor. İçeriklerinde bulunan %30 oranındaki aminoasit değeri, fazla nemi ortadan yok ederek bebeğinizin uyku konforunu maksimum düzeye çıkartıyor.
Ürün koleksiyonlarında; visco, yaylı ve lateks gibi farklı yatak modellerine yer veriliyor. Sadelikli modeller, farklı boyutlarda beğeniye sunuluyor. Bebeğinizin yaş aralığına göre dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Renkli nevresimlerle ve yastık aksesuarları ile süsleyerek daha hoş bir odada uyumasını kolaylaştırabilirsiniz.

Hiç yorum yok: