27 Kasım 2017 Pazartesi

Mat Likit Ruj - The Balm Meet Matt(e)


Kırmızı ruj gibi, nude rujunda her insana yakışan tonu farklı oluyor. Mesela, dudağınızın kendi rengi koyu ise çok açık renkli nude tujlar yerine daha koyu hatta kahverengi veya bordoya yakın nude tonlar daha çok yakışacaktır.

Abartılı makyaj sevmediğim için nude renk rujları ben de çok seviyorum en sonunda tenime yakışan nude ruju buldum. 

Benim rujum, The Balm'ın Meet Matt(e) serisinin Charming Rengi. Mat ve kalıcı ruj sevenlerin mutlaka denemesini tavsiye ederim. Rujun yapısı çok ince ve diğer kalıcı rujlar gibi dudakta ağırlık yapmıyor ve gerçekten çok kalıcı. Özellikle silmezseniz tüm gün kalabiliyor.



İlk sürüşte ıslak yapıda ancak bir kaç saniyede kuruyup sabitleniyor. Sıvı yapıda ruju dudağa uygulamak zor olduğu için ben dudak kalemi ile birlikte kullanıyorum. Bu ruja tam olarak uyan dudak kalemini Maybelline'nin Gigi Hadid serisinden buldum. Kalemin yapısı muhteşem, yumuşacık ve inanılmaz kolay sürülüyor. Tek başına ruj gibi bile kullanabilirsiniz ;)


Yukarıdaki resimde dudak kenarlarında Maybelline Gigi Hadid dudak kalemi ile The Balm'ın Meet Matt(e) serisinin Charming renginin uygunlanmış halini görebilirsiniz.

2 yorum:

Yeşimle Her Telden dedi ki...

Bu aralar mat likitler tek favorim...

Yeşimle Her Telden dedi ki...

Bu aralar ben de mat likit rujları çok seviyorum ama The Balm ürünleri çok güzel olmasına karşın benim bütçeyi biraz aşıyor...