29 Mayıs 2013 Çarşamba

THE BALM MEET MATT(E) PALET


Gratis indiriminde, The Balm Meet Matte paleti 25 liraya almıştım. Paletin isminden de anlaşıldığı üzere, renklerin tümü mat. İçinde herhangi ışıltı, parıltı içermiyor. Neden bilmiyorum ama uygun fiyata alabileceğiniz markaların çoğunda mat far bulmak zor oluyor. Dolayısıyla, 9 mat rengi bir arada bulundurduğu için The Balm Matte palet bu tarz far arayanlar için oldukça uygun olacaktır.


Pigmentasyon konusunda beni hayal kırıklığına uğratmadı, memnun kaldım ama The Balm Jovi Rockstar paletle karşılaştırdığımda Jovi paletin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Altına far bazı uyguladığımda ise oldukça kalıcı, tüm gün birikme /dağılma yapmadan kalıyor.

Paketi çok kullanışlı, küçük ve hafif. Çantada taşımak için ideal. Üstelik içinde küçük bir fırçası ve kapağında aynası da var.


Renklerini genel olarak beğeniyorum ama en çok kullandıklarım Smith, McDonald, Gallagher ve Patel. Smith'i baz far olarak, diğerlerini ise crease bölgesine uyguluyorum.

İçinizden The Balm paletlerini kullanan var mı? Sizin görüşünüz ne, merak ediyorum?


4 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Canım Jovi ve Nude Tude var bende. Bunu da almak isteyip karar verememiştim bir türlü. Balm dan alıpta pişman olduğum ürün yok. Eminim bu da güzeldir :)

gooogoook dedi ki...

Mat farların yeri ayrı gerçekten ben de çok seviyorum.

Kuzununannesi dedi ki...

far kullanmıyorum ama bazen dıye maclerım var..fakat far sana cok yaksııyor canım bılgıne:)

Drama Queen dedi ki...

Meet Matt benim favori paletim. The Balm Jovi'yi de severek kullanıyorum fakat bu mat olması nedeniyle günlük hayatta kurtarıcım!:)

dramakeupqueen.blogspot.com