11 Ekim 2013 Cuma

GRATIS İNDİRİMDEN NELER ALDIM?


Gratis'in indirime girdiği ilk gün, soluğu mağazada aldım. Tüm renkli kozmetik ürünlerinde %50 indirim olmasına rağmen, fazlasıyla makyaj malzemem olduğu için bu sefer almadım. Onun yerine, ihtiyacım olan bir kaç ürünü stokladım. Bu performansımdan dolayı öncelikle kendimi tebrik ediyorum ve lafı uzatmadan alışverişimi anlatmaya geçiyorum.


1. Loreal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Severek kullandığım bu ürün %50 indirimde 16 liradan 8 liraya düşmüştü. Görünce yedeklemek istedim. Ürünle ilgili yorumlarımı merak edenler bu postuma bakabilirler.

2. Ecotools kapatıcı Fırçası : Aslında bu hali hazırda elimde olan bir fırça ve normalde kapatıcımı uygularken kullanıyorum. Fakat, far karıştırma fırçası olarakta işe yaradığı için bir tane daha almak istedim. Fiyatı, %30 indirimle 8.5 liraya inmişti. Detaylı bilgiye bu postumdan ulaşabilirsiniz.

3. Loreal Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan: Daha önce hiç denemedim ama reklamlarından etkilenip almak istedim. Umarım beklediğim gibi çıkar. Şampuanlarda da % %30 indirim vardı, 5 lira gibi birşeye aldım.

5 yorum:

darkolivee dedi ki...

Diadermine temizleme suyu kullanıyorum ben, ehh işte bir ürüb, bitmek üzere, loreali bir deneyeyim fiyatı da çok uygunmuş
teşekkürler tatlım

Poine PA dedi ki...

Gule gule kullan canim :) Sanslisin ecotools fircalarini bulamiyorum indirimde dun erkenden gittigm halde yine yoktu :/

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Güzel günlerde kullan,
:)

kozmetikperisi dedi ki...

Gule gule kullan cnm cok guzel seyler almissin:)

ben-ce dedi ki...

güle güle kullan, bu indirim süper oldu di mi:)