2 Nisan 2014 Çarşamba

CLINIQUE ANTI BLEMISH SOLUTIONS - CLEANSING FOAM


Anti - Blemish ürünleri Clinique'in sivilcelere karşı geliştirdiği serisi olarak biliniyor. Ben bu seriden kil maskesini kullandığım ve memnun kaldığım için temizleyici köpüğüne de şans vermek istedim. Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Bugün yazayım, yarın yazayım derken postu ancak ürün biterken yapma fırsatı buldum.

Ambalaj :Ürünün şişesi oldukça kullanışlı, ayrıca akma derdi olmadığı için seyahatlerde bavula atmak içinde uygun. Özel pompası sayesinde, ürün köpük hale dönüşüyor.


Uygulanışı : Ürünü 2 -3 pompa kullanmanız yüzünüzü yıkamak için yeterli. Sabah, akşam kullanılması önerilse de ben sadece akşamları kullandım. Ürün makyaj temizleme amacıyla geliştirilmediğinden uygulama öncesinde makyajınızı temizlemek gerekiyor.

Makyajınızı temizleyip, yüzünüzü ıslattıktan sonra köpüğü dairesel hareketlerle uygulayıp, yıkıyorsunuz. 


Etkileri : Clinique Anti Blemish temizleyici köpüğün içeriğindeki salicylic acid gözenekleri açarak, akneye sebep olan bakterilerin ortadan kalmasına yardımcı oluyor.

Köpükle yüzünüzü temizledikten sonra temizlik hissini anında hissediyorsunuz. Cildim karma olduğu için yüzümü yıkadıktan sonra yanak bölgemde hafif gerginlik hissediyorum, o nedenle cilt bakımımı mutlaka bir nemlendirici ile tamamlamam gerekiyor. Sivilce ve siyah noktalarla ilgili herkeste farklı etkiler gösterebileceğini düşünüyorum. Benim sorun ise şöyle; ayda 1 ya da 2 tane büyük sivilce çıkıyor ve mutlaka kırmızı iz kalıyor. Ürünü kullandığım 6 ay boyunca, bu şikayetimde maalesef herhangi bir farklılık görmedim, fakat yarattığı temizlik hissini sevdiği için ürünü kullanmaktan vazgeçmedim ve sonuna kadar kullandım. Bir daha alır mısınız diye sorarsanız, bende ki sivilce sorununa kesin çözüm olan bir ürün bulamadığım için alabilirim.

Bu arada, Clinique ÇEKİLİŞİ devam ediyor, katılmak için tık tık

3 yorum:

Sade Bir Yaşam dedi ki...

Almayı çok düşündüğüm bir ürün. Seveni de sevmeyeni de çok fazla, sen set olarak mı kullanmıştın canım. Akneye meyilli karma cilde sahibim uyar mı acaba bana da

PINKY FASHION dedi ki...

Gözdecim, ben set olarak kullanmadım, sadece temizleme köpüğü ve kil maskesini kullanıyorum. Temizlemesinden memnun kaldım ama sivilcelerde bir farklılık olmadı. Herkeste farklı etki gösterebilir diye düşünüyorum.

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

sendeki sorun her regl döneminde bende de oluyor sanırım içten kaynaklı olduğu için çok etki etmiyor bu tip ürünler bana da.sadece sivilce çıkınca üstüne uygulanan roll-onlardan kullanıyorum daha çabuk kurtulmak için. ama en azından yağlanmaya karşı deyebilirim bu ürünü.