30 Nisan 2014 Çarşamba

SHISEIDO BENEFIANCE KIRIŞIK ÖNLEYİCİ GÖZ MASKESİ


Shiseido Wrink Resist 24 göz maskesi, içeriğinde saf retinol olan ve özellikle göz çevresi kırışıklıklarını hedef alan bir ürün. Göz çevresi için üretilen ürünlere baktığımızda saf retinol içeren ürüne rastlamamız oldukça güç, ayrıca bunun maske halinde sunuluyor oluşu da bu ürünü farklılaştırıyor.


Kutudan, her birinde 2 maske yer alan 12 paket çıkıyor. Her maskenin hava ve ışık geçirmeyen paketlerde muhafaza edilmesi, retional'ün dış etkenlerden etkilenmemesi ve üründen en yüksek faydanın alınması açısından önemli.


Ürün her ne kadar kırışıklıkları hedef alsa da retinol'ün içeriğindeki A vitamini sayesinde göz çevresindeki koyu halkaların giderilmesine de yardımcı oluyor. Ayrıca, uygulama sonrasında göz çevrenizin nemlenmiş olduğunu hissediyorsunuz. Yalnız, haftada 2 defa uygulanması tavsiye edilen maske, göz çevresinin tam anlamıyla nemlenmesi için yeterli olmayabilir. O nedenle, bu maskeyi kullansanız dahi ayrı bir göz çevresi nemlendiricisi kullanmanız gerekecektir.


Paketin içinden çıkan maskeler oldukça ince ve göz çevresine rahatlıkla uygulanıyor. Herhangi bir iritasyona sebep vermemek için göz pınarlarınızın üzerine getirmemenizi tavsiye ederim. Kan dolaşımını hızlandırmak ve ürünün etkisini artırmak için uygulama sırasında, maskenin üzerine pıt pıt küçük vuruşlar yapabilirsiniz.


Maskeyi, genelde banyo sonrası temiz cilde uygulamayı seviyorum (resimdeki kontrolsüz, kabarık saçlarımın sebebini de böylece açığa kavuşturmuş olayım :)). 15 dakika bekletip maskeyi çıkarıyorum. Sonrasında cildinizi yıkamanız gerekmiyor, isterseniz nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz. Benim için maskenin verdiği nem yeterli oluyor, o yüzden maskeyi kullandığım gün başka bir nemlendirici kullanmıyorum.

3 yorum:

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

Çok pratik bayıldım bu ürüne:)

Unknown dedi ki...

ben gözaltına bişiy kullanmıyorum ama dr danışmalımı dersin ? sen danışıp mı almıştın tatlım? saçların da hiç öyle görnmüyor çok doğal ve hoş.:)

PINKY FASHION dedi ki...

@gülsinem,yorumun için teşekkürler ;) ben dr'a danışmadan aldım. zaten medikal bir ürün olmadığı için danışma gereği olduğunu sanmıyorum.